about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

با وجود اینکه سرعت اس اس دی‌های NVMe کنونی به اعدادی چون 2.5 یا 5 گیگابایت در ثانیه می‌رسد، اما بالاترین سرعت را تنها را با RAID کردن آنها می‌توان تجربه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ با وجود اینکه سرعت اس اس دی‌های NVMe کنونی به اعدادی چون 2.5 یا 5 گیگابایت در ثانیه می‌رسد، اما بالاترین سرعت را تنها را با RAID کردن آنها می‌توان تجربه کرد. اخیراً کمپانی GRAID امکان دست یابی به سرعت سرسام آور 110 گیگابایت در ثانیه را با یک پردازنده گرافیکی RTX انویدیا ممکن کرده است.

SupremeRAID SR-1010 جدیدترین محصول کمپانی GRAID Technology است که یک کارت RAID با بهره گیری از استاندارد PCIe Gen 4 است. جالب اینکه در این کارت از پردازنده گرافیکی RTX A2000 انویدیا استفاده شده است.

به ادعای سازنده سرعت این کارت RAID می‌تواند به 110 گیگابایت در ثانیه حین خواندن متوالی و 22 گیگابایت در ثانیه در نوشتن متوالی برسد. سرعت خواندن و نوشتن تصادفی هم به ترتیب 19 میلیون و 1.5 میلیون عملیات خواندن-نوشتن در ثانیه (IOPS) اعلام شده است.

به این ترتیب GRAID ادعا می‌کند این کارت حتی از رده بالاترین آرایه‌های RAID سریع‌تر است و تا 8 برابر سرعت خواندن متوالی و تا 5.5 برابر سرعت نوشتن متوالی بالاتری ارائه می‌کند. همچنین این سازنده ادعا می‌کند تا 5 برابر در خواندن تصادفی و تا 8 برابر در نوشتن تصادفی سریع‌تر از بهترین پیکربندی‌های RAID رایج است.


کارت SupremeRAID SR-1010 دو شکاف توسعه را اشغال می‌کند و از یک فن نوع دمنده برای دفع گرما برخوردار است. این کارت به یک شکاف با پهنای گذرگاه x16 نیاز دارد اما برای بهره‌مندی از بالاترین کارایی باید منطبق بر استاندارد PCIe 4.0 باشد.

SupremeRAID SR-1010 از هریک از پیکربندی‌های RAID 0، RAID 1، RAID 5، RAID 6 و RAID 10 پشتیبانی می‌کند و می‌توان تا 32 عدد درایو NVMe SSD بر روی آن نصب کرد. این کارت توسط توزیع‌های محبوب لینوکسی و ویندوز سرور 2019 و 2022 پشتیبانی می‌شود. قیمت این محصول اعلام نشده است.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.