about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سرعت اینترنت در جهان بهبود یافت

یک گزارش جدید بین المللی نشان می دهد در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی متوسط سرعت اینترنت ثابت و موبایل جهان بهبود یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اسپید تست، گزارش جدید این وب سایت نشان می‌دهد در نخستین ماه ۲۰۲۱ میلادی متوسط سرعت اینترنت موبایل ۴۶.۷۴ و متوسط سرعت اینترنت ثابت ۹۶.۹۸ مگابیت بر ثانیه بوده است.
این در حالی است که در دسامبر ۲۰۲۰ میلادی (ماه قبل از آن) متوسط سرعت اینترنت موبایل جهان ۴۷.۲۰ و سرعت اینترنت ثابت ۹۶.۴۳ مگابیت بر ثانیه بوده است. به عبارت دیگر متوسط سرعت جهانی اینترنت موبایل و خانگی در ماه ژانویه اندکی رشد کرده است.

رشد جایگاه ایران در فهرست رتبه بندی اینترنت موبایل و خانگی

همچنین گزارش مذکور نشان می‌دهد متوسط سرعت اینترنت موبایل ایران در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی ۲۶.۰۹ مگابیت بر ثانیه بوده است. همچنین جایگاه ایران در این رده بندی سه پله رشد کرده و از رتبه ۸۸ به ۸۵ ارتقا یافته است. سرعت اینترنت موبایل ایران ماه گذشته میلادی ۲۵.۳۰ مگابیت بر ثانیه بوده است.
از سوی دیگر متوسط سرعت اینترنت ثابت ایران در بازه گفته شده ۱۹.۴۲ مگابیت بر ثانیه اعلام شده است. رتبه ایران در این بخش نیز پنج پله رشد کرده و اکنون در رده ۱۳۱ فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت جهانی قرار دارد.

سرعت اینترنت ثابت ایران در دسامبر ۲۰۲۰ میلادی ۱۸.۳۳ مگابیت بر ثانیه بوده است.

سقوط ۲ پله‌ای سرعت اینترنت موبایل قطر

در فهرست رده بندی کشورهایی با بالاترین سرعت اینترنت موبایل، امارات متحده عربی قرار دارد. متوسط سرعت اینترنت موبایل این کشور در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی ۱۸۳.۰۳ مگابیت بر ثانیه اعلام شده و رتبه آن نسبت به دسامبر ۲۰۲۰ میلادی یک پله رشد کرده است.

در رده دوم کره جنوبی با سرعت اینترنت ۱۷۱.۲۶ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. رتبه این کشور نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است.
اما در رده سوم کشور قطر قرار دارد. این کشور ماه گذشته با سرعت ۱۷۸.۰۱ مگابیت بر ثانیه در رده یکم قرار داشت. اما در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی سرعت اینترنت موبایل این کشور ۱۷۰.۶۵ مگابیت بر ثانیه ثبت شده است.

در رده چهارم نیز مانند ماه گذشته چین قرار دارد. سرعت اینترنت موبایل این کشور ۱۴۹.۶۸ مگابیت بر ثانیه است.
در رده‌های پنجم و ششم این فهرست به ترتیب عربستان سعودی (با سرعت ۱۱۵.۸۴ مگابیت بر ثانیه) و نروژ (با سرعت ۱۰۷.۸۳ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند. هر کدام از این کشورها به طور جداگانه در فهرست دو پله صعود کرده‌اند.

کویت با سرعت اینترنت موبایل ۱۰۵.۰۱ مگابیت بر ثانیه در رده هفتم و استرالیا با سرعت اینترنت ۱۰۴.۱۶ مگابیت بر ثانیه در رده هشتم قرار دارند. رتبه کویت در این فهرست یک پله و استرالیا سه پله سقوط کرده است.
در رده‌های نهم و دهم نیز هلند (۹۷.۸۴ مگابیت بر ثانیه) و کانادا (با سرعت ۹۴.۵۵ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند که مکان آنها در فهرست نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.

سنگاپور و هنگ کنگ رهبران بی رقیب اینترنت ثابت در جهان

در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی سنگاپور، هنگ کنگ، تایلند و رومانی به ترتیب در رده‌های یکم، دوم، سوم و چهارم فهرست کشورهایی با پرسرعت‌ترین اینترنت ثابت جهان قرار گرفتند. این در حالی است که رتبه آنها در این فهرست نسبت به دسامبر ۲۰۲۰ میلادی تغییری نکرده است. در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی سرعت اینترنت سنگاپور ۲۴۷.۵۴، هنگ کنگ ۲۲۹.۴۵، تایلند ۲۲۰.۵۹ و رومانی ۱۹۸.۰۱ مگابیت بر ثانیه بوده است.

در رده پنجم این فهرست دانمارک با سرعت اینترنت ۱۹۰.۳۲ مگابیت بر ثانیه قرار دارد که رتبه آن نسبت به ماه قبل یک پله رشد کرده است. از سوی دیگر فرانسه (با سرعت ۱۸۸.۰۳ مگابیت بر ثانیه) و موناکو (با سرعت ۱۸۷.۸۸ مگابیت ثانیه) هر کدام با دو پله رشد نسبت به ماه قبل، به ترتیب در رده‌های ششم و هفتم قرار دارند.
سوئیس با سه پله سقوط و سرعت اینترنت ۱۸۷.۰۸ مگابیت بر ثانیه در رده هشتم قرار دارد. در رده‌های نهم و دهم نیز به ترتیب اسپانیا (با سرعت ۱۸۶.۰۶ مگابیت بر ثانیه) و مجارستان (با سرعت ۱۸۵.۹۲ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند. هرچند رده اسپانیا نسبت به ماه گذشته پنج پله صعود کرده اما جایگاه مجارستان نسبت به دسامبر ۲۰۲۰ میلادی ۳ رده سقوط کرده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.