about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته ارتش آمریکا، سربازان این کشور ممکن است قربانیان هک انبوه کارت اعتباری در کره جنوبی باشند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش آمریکا گفت که سربازان این کشور احتمالاً در میان قربانیان هکرهای سارق اطلاعات از بیش از یک میلیون کارت اعتباری در ایالات متحده و کره‌جنوبی هستند که طی 3 ماه گذشته در وب تاریک برای فروش گذاشته شده بودند.

براساس هشدار ذکر شده در صفحه فیس‌بوک ارتش هشتم ایالات متحده، این سرقت‌ها نهادهای تجاری و مالی نامشخص در کره جنوبی را هدف قرار دادند و شامل اطلاعات حدود 38 هزار کارت پرداخت صادر شده در آمریکا هستند.

به گفته ارتش هشتم، یک اتحادیه اعتباری بی‌نام ارائه دهنده خدمات در پایگاه‌های نیروی هوایی ایالات متحده در کره جنوبی نیز یکی از سازمان‌های احتمالی آسیب دیده محسوب می‌شد.

با توجه به تعداد بیشمار کارت‌های اعتباری صادر شده آمریکایی و حضور قابل توجه سربازان آمریکایی در کره جنوبی، واحد کره‎ای جرایم سایبری بزرگ، با اطمینان حدودی از ارزیابی کارت‌های اعضای سرویس ایالات متحده در این موارد خبر داد.

اطلاعات دزدیده شده از پایان ماه می 2019 در دارک‌وب نمایش داده شدند؛ این داده‌ها براساس اطلاعات دفتر واحد کره‎ای جرایم سایبری بزرگ، فرماندهی تحقیقات جنایی ارتش آمریكا بودند.

طبق اطلاعیه منتشر شده، افراد نگران اطلاعات به سرقت رفته کارت‌های اعتباری را به‌صورت هشدار كلاهبرداری در گزارش‌های اعتباری خود قرار دهند و حساب‌ها را به عنوان نشانه‌های سرقت هویت نظارت كنند.

شرکت مشاوره امنیتی «Gemini» واقع در نیویورک با اشاره به سرقت اطلاعات کارت اعتباری خود در اول ماه اوت امسال اظهار داشت:

هکرها ظاهراً موفق به دزدی اطلاعات پیش از رمزگذاری شده بودند و کارت‌ها از دستگاه‌های خودپرداز سرقت شده بودند.

این کار باعث می‌شود که کلاهبرداران از کارت‌ها برای خریدهای غیرقانونی استفاده کنند. معاملات انجام شده با این کارت‌ها و تراشه‌های کامپیوتری جاساز شده به نام فناوری تراشه «EMV» ایمن خواهند بود.

به گفته شرکت آمریکایی فوق، اطلاعات 42 هزار کارت صادر شده کره جنوبی در ماه می امسال برای فروش در وب تاریک به نمایش درآمده بودند که به‌طور کلی مطابق با روندهای اخیر محسوب می‌شوند. با این حال، تعداد کارت‌ها به 230 هزار در ماه ژوئن و 890 هزار در ماه ژوئیه رسید.

شرکت با اشاره به اصطلاح کلاهبرداری «CP» شامل جمع‌آوری اطلاعات کارت‌های پرداختی از معاملات شخصی خاطرنشان کرد:

این آمار در حال حاضر متشکل از بیش از یک میلیون پرونده مربوط به کارت‌های اعتباری صادر شده در کره جنوبی است که از اواخر ماه می امسال در وب تاریک به نمایش درآمدند. 3.7 درصد این پرونده‌ها، کارت‌های صادر شده آمریکایی بودند و به گفته بسیاری افراد متعلق به دارندگان کارت آمریکایی بوده‌اند که از کره جنوبی دیدن کرده‌‌اند.

شرکت Gemini هشدار داد:

کره جنوبی به دلیل آسیب‌پذیری زیرساخت‌های خرید خود از جمله عدم موفقیت تاجران در استفاده از فناوری تراشه به عنوان هدف بزرگ چنین حملاتی محسوب می‌شود. در حالیکه کل منطقه آسیا اقیانوسیه (APAC) افزایش حملات علیه تجارت‌های سنتی و الکترونیک را تجربه می‌کنند، کره جنوبی به عنوان بزرگ‌ترین قربانی سرقت اطلاعات کارت‌های اعتباری به شمار می‌رود.

حدود 28.500 سرباز آمریکایی و همچنین اعضای خانواده و پیمانکاران غیرنظامی در کره جنوبی حضور دارند که پس از پایان درگیری 1950-53 به خاطر پیمان صلح با کره شمالی، هنوز به‌صورت فنی در جنگ هستند.

ارتش هشتم نتوانست اطلاعات بیشتری ارائه دهد و مشخص نیست سرقت‌ها چه تأثیری داشته‌اند. یک مقام کره جنوبی ناشناس در این خصوص گفت که واحد تحقیقات تروریسم سایبری پلیس در حال بررسی و تحقیق نیست زیرا هیچ گزارشی به‌طور رسمی مطرح نشده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.