about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سایت های جعلی حسابداری مسدود می شوند

کارشناسان گروه آی بی (Group IB)، شرکت بین المللی روسیه در حوزه بررسی و پیشگیری از جرائم حرفه ای و کلاهبرداری های آنلاین، گروهی از سایت های حسابداری را شناسایی کرده اند که بازدیدکنندگانشان را با بدافزارهای بانکی نظیر Buhtrap و RTM آلوده کرده و اشخاص حقوقی را هدف قرار می دهند.

در ماه آوریل سال 2018 سایت های شناسایی شدند که حداقل بازدید کننده این سایت ها حدود 200 هزار نفر بوده است و قربانیان آن ها اغلب، مدیران مالی و حسابداران شرکت های کلان بوده اند که به حساب های شرکت خود دسترسی داشته و از خدماتی نظیر بانکداری از راه دور (Remote banking)، سیستم های پرداخت و کیف پول های دیجیتال استفاده می کردند.  

تحقیقات جدید زمانی شروع شد که مرکز واکنش به حوادث امنیتی شرکت گروه آی بی یعنی CERT-GIB، بدافزاری را که قصد نفوذ در یکی از بانک های روسیه را داشت، شناسایی کردند. طی بررسی این رویداد، مشخص شد که بدافزار از یک سایت رسمی حسابداری به نام buh****docum.ru که دربردارنده اسناد تخصصی مثل فرم ها، قراردادها، فاکتورها و اسناد حسابداری مالیاتی بوده، انتقال یافته است. کارشناسان امنیتی با تجزیه و تحلیل این سایت اعلام کردند، در ابتدا این وب سایت به صورت رسمی ثبت شده بود و دارای محتوا های رسمی مانند صدها سند مالی بوده است تا از این طریق برای بازدیدکنندگان خود طعمه ای محیا سازد و از این راه سیستم آن ها را آلوده کند.

نحوه انجام حملات به این صورت بوده است که فرد قربانی زمانی که از سایت مورد نظر، فرم یا سندی را دانلود کند، بلافاصله بدافزار گروه هکری Buhtrap (که کد منبع (Source Code) آن در سال 2016 در فروم های هکری منتشر شده بود) در سیستم قربانی نفوذ کرده و این بدافزار اطلاعات سیستم قربانی را برای مرجع خود ارسال می کرد. بدین ترتیب در اولین فرصت ممکن، هکر ها از این اطلاعات بدست آمده برای سرقت اموال فرد یا شرکت قربانی استفاده می کردند.

به گزارش شرکت Group IB، سایت های جعلی روزانه به طور میانگین 1.2 میلیون روبل (تقریباً 20 هزار دلار) به شرکت های گوناگون خسارت وارد می کنند که در حال حاضر بیشتر آن ها شناسایی و مسدود شده اند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.