about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

سایت‌های سیار موبایل در مرز مهران نصب شد

در فاصله کمتر از یک ماه مانده تا مراسم اربعین حسینی و پیاده روی زائران حرم اباعبدالله الحسین، اپراتورهای تلفن همراه تجهیزات ارتباطی خود را در مرز مهران نصب کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در راستای خدمات رسانی مطلوب به زائران اربعین، نصب و راه اندازی سایتهای BTS پرتابل در منطقه مرزی مهران توسط اپراتورهای موبایل آغاز شد.

هفته گذشته وزیر ارتباطات دستور تشکیل کمیته پیگیری ارتباطات اربعین با محوریت شرکت ارتباطات زیرساخت و حضور اپراتورهای تلفن همراه را صادر کرد.

براین اساس مقرر شد کارگروهی جهت ارتقای کیفیت ارتباطی عتبات عالیات در مراسم اربعین حسینی ایجاد شود.

همچنین با ارزیابی و پیش‌بینی نیازهای ارتباطی و استفاده از ظرفیت‌های کلیه بخشهای مختلف وزارت ارتباطات، امکانات اپراتورهای داخلی، منطقه ای و بین‌المللی، برنامه‌ریزی لازم و دقیق برای تأمین ارتباطات و زیرساخت‌های مخابراتی درجهت ارائه خدمات با کیفیت مناسب به زائزان اربعین فراهم شود.

در این راستا اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام از آغاز نصب و راه اندازی بیش از ۱۱ سایت BTS پرتابل (قابل حمل و سیار) در مرز مهران توسط ۳ اپراتور تلفن همراه خبر داده است.

درهمین حال مطابق اعلام این اداره کل، کانکس های اینترنت وای فای (wifi) این اپراتورها نیز برای ایجاد «چتر اینترنت وای فای» در منطقه مرزی مهران در حال آماده سازی و راه اندازی است.

وزیر ارتباطات قرار است به دعوت وزیر ارتباطات عراق، برای مذاکره و رایزنی درخصوص کیفیت ارتباطی اربعین حداکثر تا ۱۰ روز دیگر به کشور عراق سفر کند.

سال گذشته به دلیل افزایش بار ترافیکی شبکه و کمبود تجهیزات شبکه عراق، در ایام اربعین حسینی، بسیاری از زائران ایرانی امکان استفاده از خدمات تلفن همراه را نداشتند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد