about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ساچکوف داده‌های امنیت سایبری را به سرویس‌های جاسوسی خارجی منتقل می‌کرده است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری تاس با استناد به منابع آگاه اعلام کرد ایلیا ساچکوف، رئیس شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی که مظنون به خیانت به کشور است، برای سرویس‌های جاسوسی خارجی کار می‌کرده و داده‌های مربوط به اسرار دولتی و امنیت سایبری را به آن‌ها مخابره کرده است. 

در گزارش این خبرگزاری گفته‌شده است:

تحقیقات ساچکوف را مظنون به انتقال داده‌هایی به سرویس‌های اطلاعاتی خارجی می‌داند که اسرار دولتی حوزه امنیت سایبری را شامل می‌شود. کارفرمایان ساچکوف ممکن است سرویس‌های اطلاعاتی خارجی چندین کشور باشند که در جهت منافع تحقیقات فاش نمی‌شوند. بخش ضد جاسوسی نظامی اف‌اس‌ب نیز روی پرونده ساچکوف کار می‌کند. 

ساچکوف در حال حاضر در قرنطینه و بازداشت موقت به سر می‌برد و تحت بازجویی قرار دارد. دادگاه منطقه‌ای لفورتوو مسکو گفته این کارشناس ‎مظنون به ارتکاب جرم ماده 275 قوانین کیفری فدراسیون روسیه بوده و تا 27 نوامبر در بازداشت خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد