about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سامسونگ بالاخره فرآیند انتشار آپدیت رابط کاربری One UI ۵.۰ مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید ۱۳ را برای گوشی‌هایش آغاز کرده است که به همراه آن ۱۳۸ ایموجی جدید هم به این محصولات اضافه شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سامسونگ مطابق انتظار، فرآیند انتشار آپدیت اندروید ۱۳ را برای گوشی‌های خود آغاز کرده است که البته هنوز فراگیر نشده و فعلا گوشی‌های محدودی به آن دسترسی دارند.

انتظار می‌رود به‌زودی گوشی‌های بیشتری هم آپدیت یادشده را دریافت کنند. البته سامسونگ برخلاف سال گذشته، امسال دیگر نخستین شرکت بعد از گوگل نیست که گوشی‌هایش را به سیستم‌عامل اندروید جدید آپدیت می‌کند؛ چون قبل از آن، وان‌پلاس این کار را انجام داد.

One UI ۵.۰ مبتنی بر اندروید ۱۳ قرار است قابلیت‌های خوبی را به گوشی‌های سامسونگ اضافه کند که از جمله این موارد می‌توان به پشتیبانی از Unicode ۱۵ اشاره کرد. این یعنی گوشی‌های این شرکت کره‌ای نخستین محصولات مبتنی بر اندروید خواهند بود که به جدیدترین ایموجی‌های موجود دسترسی پیدا خواهند کرد.

این محصولات را همچنین باید آخرین محصولاتی دانست که بالاخره قرار است از ایموجی‌هایی که در سال ۲۰۲۱ عرضه شده اند، بهره ببرند.

سپتامبر امسال بود که وب‌سایت Emojipedia اعلام کرد یک سری از ایموجی‌های جدید قرار است در آخرین نسخه‌ Unicode Standard اضافه شوند. این ایموجی‌ها که تعدادشان ۳۱ اعلام شده است شامل صورت لرزان، عروس دریایی و… می‌شوند.

در همان روزی که Emojipedia چنین خبری را منتشر کرد، گوگل هم رسما اعلام کرد که اندروید در ماه دسامبر از Unicode ۱۵ پشتیبانی خواهد کرد؛ اما این طور که به نظر می‌رسد، سامسونگ پیش از این پشتیبانی از Unicode ۱۵ در One UI ۵.۰ را در دستور کار خود داشته است و می‌خواسته ایموجی‌های جدید را به گوشی‌هایش اضافه کند.

بدین ترتیب، گوشی‌های سامسونگ در کنار تبدیل شدن به نخستین گوشی‌های اندرویدی با امکان پشتیبانی از Unicode ۱۵، به صورت کلی از ۱۳۸ ایموجی پشتیبانی خواهند کرد.

این در حالی است که در این نسخه از Unicode فقط ۳۱ ایموجی جدید اضافه شده و حالا این پرسش به وجود می‌آید که سایر ایموجی‌ها از کجا آمده‌اند؟

پاسخ به این پرسش Unicode ۱۴ است. سامسونگ تا قبل از رابط کاربری One UI ۵.۰ توجهی به ۱۰۷ ایموجی موجود در Unicode ۱۴ نداشت. این ایموجی‌ها در سال ۲۰۲۱ منتشر شده اند، اما گوشی‌های سامسونگ از آن‌ها بی‌بهره بودند. این طور که به نظر می‌رسد در آپدیت جدید قرار است پشتیبانی از ایموجی‌های جدید را بالاخره در گوشی‌های سامسونگ هم شاهد باشیم تا بدین ترتیب تعداد آن‌ها به ۱۳۸ برسد.

گوشی‌های سامسونگ فعلا در تعداد محدود در حال دریافت One UI ۵.۰ مبتنی بر اندروید ۱۳ هستند؛ اما انتظار می‌رود تا پایان امسال به تعداد آن‌ها اضافه شود.

سامسونگ معمولا در انتشار آپدیت‌های عمده سرعت بالایی دارد و این یعنی کاربران به‌زودی قادر خواهند بود به ایموجی‌های جدید دسترسی پیدا کنند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.