about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سامسونگ بالاخره فرآیند انتشار آپدیت رابط کاربری One UI ۵.۰ مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید ۱۳ را برای گوشی‌هایش آغاز کرده است که به همراه آن ۱۳۸ ایموجی جدید هم به این محصولات اضافه شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سامسونگ مطابق انتظار، فرآیند انتشار آپدیت اندروید ۱۳ را برای گوشی‌های خود آغاز کرده است که البته هنوز فراگیر نشده و فعلا گوشی‌های محدودی به آن دسترسی دارند.

انتظار می‌رود به‌زودی گوشی‌های بیشتری هم آپدیت یادشده را دریافت کنند. البته سامسونگ برخلاف سال گذشته، امسال دیگر نخستین شرکت بعد از گوگل نیست که گوشی‌هایش را به سیستم‌عامل اندروید جدید آپدیت می‌کند؛ چون قبل از آن، وان‌پلاس این کار را انجام داد.

One UI ۵.۰ مبتنی بر اندروید ۱۳ قرار است قابلیت‌های خوبی را به گوشی‌های سامسونگ اضافه کند که از جمله این موارد می‌توان به پشتیبانی از Unicode ۱۵ اشاره کرد. این یعنی گوشی‌های این شرکت کره‌ای نخستین محصولات مبتنی بر اندروید خواهند بود که به جدیدترین ایموجی‌های موجود دسترسی پیدا خواهند کرد.

این محصولات را همچنین باید آخرین محصولاتی دانست که بالاخره قرار است از ایموجی‌هایی که در سال ۲۰۲۱ عرضه شده اند، بهره ببرند.

سپتامبر امسال بود که وب‌سایت Emojipedia اعلام کرد یک سری از ایموجی‌های جدید قرار است در آخرین نسخه‌ Unicode Standard اضافه شوند. این ایموجی‌ها که تعدادشان ۳۱ اعلام شده است شامل صورت لرزان، عروس دریایی و… می‌شوند.

در همان روزی که Emojipedia چنین خبری را منتشر کرد، گوگل هم رسما اعلام کرد که اندروید در ماه دسامبر از Unicode ۱۵ پشتیبانی خواهد کرد؛ اما این طور که به نظر می‌رسد، سامسونگ پیش از این پشتیبانی از Unicode ۱۵ در One UI ۵.۰ را در دستور کار خود داشته است و می‌خواسته ایموجی‌های جدید را به گوشی‌هایش اضافه کند.

بدین ترتیب، گوشی‌های سامسونگ در کنار تبدیل شدن به نخستین گوشی‌های اندرویدی با امکان پشتیبانی از Unicode ۱۵، به صورت کلی از ۱۳۸ ایموجی پشتیبانی خواهند کرد.

این در حالی است که در این نسخه از Unicode فقط ۳۱ ایموجی جدید اضافه شده و حالا این پرسش به وجود می‌آید که سایر ایموجی‌ها از کجا آمده‌اند؟

پاسخ به این پرسش Unicode ۱۴ است. سامسونگ تا قبل از رابط کاربری One UI ۵.۰ توجهی به ۱۰۷ ایموجی موجود در Unicode ۱۴ نداشت. این ایموجی‌ها در سال ۲۰۲۱ منتشر شده اند، اما گوشی‌های سامسونگ از آن‌ها بی‌بهره بودند. این طور که به نظر می‌رسد در آپدیت جدید قرار است پشتیبانی از ایموجی‌های جدید را بالاخره در گوشی‌های سامسونگ هم شاهد باشیم تا بدین ترتیب تعداد آن‌ها به ۱۳۸ برسد.

گوشی‌های سامسونگ فعلا در تعداد محدود در حال دریافت One UI ۵.۰ مبتنی بر اندروید ۱۳ هستند؛ اما انتظار می‌رود تا پایان امسال به تعداد آن‌ها اضافه شود.

سامسونگ معمولا در انتشار آپدیت‌های عمده سرعت بالایی دارد و این یعنی کاربران به‌زودی قادر خواهند بود به ایموجی‌های جدید دسترسی پیدا کنند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.