about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

در ادامه ابراز مخالفت‌های مقامات مختلف امنیتی ایالات متحده آمریکا با رمزگذاری بر روی گوشی‌های آی‌فون، مقامات وزارت دادگستری این کشور نیز اپل را متهم به همکاری با مجرمان می‌کنند.
سامانه حفاظتی جدید اپل که حتی به مدیران این شرکت نیز امکان دسترسی به فایل‌های کاربران را نمی‌دهد، مورد انتقاد شدید جیمز کول معاون وزیر دادگستری ایالات متحده قرار گرفته است.
وی در دیدارخود با رییس اداره حقوقی اپل، سامانه‌های جدید رمزگذاری این شرکت را به ضرر جامعه و نیروی پلیس در مبارزه با مجرمان دانست.
اما در واکنشی متقابل، نمایندگان اپل طرح چنین فرضیه‌هایی را تحریک‌آمیز خوانده و می‌گویند پلیس راه‌های دیگری را برای بررسی تماس‌ها و مکان متهمان دارد. رییس اداره حقوقی اپل، ادعای مقامات وزارت دادگستری را رد کرده و می گوید: "این خدمات در واقع مربوط به مشتریان عادی است که روز به روز حجم بالاتری از اطلاعات را در ابزارهای هوشمند خود ذخیره می‌کنند."
پیش از این تیم کوک مدیر عامل اپل نیز در یک کنفرانس گفته بود: "اگر مقامات قضایی در صدد کسب اطلاعات می باشند، باید به سراغ کاربر بروند و آن را دریافت کنند. این وظیفه من نیست که چنین کاری را انجام دهم."
البته معلوم نیست که در پشت پرده چه توافقاتی بین مدیران اپل و مقامات امنیتی ایالات متحده وجود دارد و آیا به راستی مقامات اپل به صحبت های اخیر خود پایبند هستند یا خیر. 

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.