about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در ادامه ابراز مخالفت‌های مقامات مختلف امنیتی ایالات متحده آمریکا با رمزگذاری بر روی گوشی‌های آی‌فون، مقامات وزارت دادگستری این کشور نیز اپل را متهم به همکاری با مجرمان می‌کنند.
سامانه حفاظتی جدید اپل که حتی به مدیران این شرکت نیز امکان دسترسی به فایل‌های کاربران را نمی‌دهد، مورد انتقاد شدید جیمز کول معاون وزیر دادگستری ایالات متحده قرار گرفته است.
وی در دیدارخود با رییس اداره حقوقی اپل، سامانه‌های جدید رمزگذاری این شرکت را به ضرر جامعه و نیروی پلیس در مبارزه با مجرمان دانست.
اما در واکنشی متقابل، نمایندگان اپل طرح چنین فرضیه‌هایی را تحریک‌آمیز خوانده و می‌گویند پلیس راه‌های دیگری را برای بررسی تماس‌ها و مکان متهمان دارد. رییس اداره حقوقی اپل، ادعای مقامات وزارت دادگستری را رد کرده و می گوید: "این خدمات در واقع مربوط به مشتریان عادی است که روز به روز حجم بالاتری از اطلاعات را در ابزارهای هوشمند خود ذخیره می‌کنند."
پیش از این تیم کوک مدیر عامل اپل نیز در یک کنفرانس گفته بود: "اگر مقامات قضایی در صدد کسب اطلاعات می باشند، باید به سراغ کاربر بروند و آن را دریافت کنند. این وظیفه من نیست که چنین کاری را انجام دهم."
البته معلوم نیست که در پشت پرده چه توافقاتی بین مدیران اپل و مقامات امنیتی ایالات متحده وجود دارد و آیا به راستی مقامات اپل به صحبت های اخیر خود پایبند هستند یا خیر. 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد