about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس سازمان فناوری اطلاعات، گفت: تمام قراردادها و احکام پرسنلی به‌طور مداوم در این سامانه بروز می‌شود.

به گزارش کارگروه بین االملل سایبربان ، امیر ناظمی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: تجربه سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص معرفی پیشران‌های شفافیت به عوامل تأثیرگذاری مانند اصول اخلاقی دنیای مدرن، توسعه اینترنت، رسانه و شبکه‌های اجتماعی، ضرورت مشارکت عمومی، ادامه دموکراسی و نیز لزوم نظارت عمومی بستگی دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات، شفافیت و در سوی دیگر محرمانه‌سازی را دوگانه پیش روی عدم قطعیت کوتاه‌مدت دانست و افزود:  تقابل‌های جهانی اعم از امنیتی و دفاعی، جهانی‌شدن کارتل‌های با درآمد نامشروع و هم‌چنین افزایش توجه به حریم خصوصی ازجمله مؤلفه‌های محرمانه‌سازی در دنیای امروزی محسوب می‌شوند.
وی نظام سیاسی پرتهدید، منفعت‌گرایی و فساد ناشی از گروه‌های منفعتی و نظام الیگارشی، وجود ترس سیاسی در میان گروه‌های دارای پایگاه مشروعیت و پذیرش مردمی کمتر و در سوی دیگر قرار گرفتن گروه‌های دارای پایگاه عمومی در میان مردم اما نگران از رد صلاحیت، تعمیم دادن حریم خصوصی، ایجاد قدرت بوروکراتیک برای دارنده اطلاعات از کارمند جز گرفته تا مدیر ارشد، در پی داشتن عواقب سیاسی و مخالفت با دیدگاه‌های غرب‌گرایانه فارغ از محتوا را عوامل هفت‌گانه پررنگ‌بودن وزن خرده‌فرهنگ محرمانه‌سازی نسبت به شفافیت عنوان کرد.
ناظمی با طرح بازی معمای زندانی و ذکر این واقعیت که در نظام بوروکراتیک ایران، وزن به سمت محرمانه‌سازی است، گفت: اگر کسی بنا را به شفافیت بگذارد ولی سایرین نپیوندند، تنها شفاف کننده ضرر خواهد کرد و امیدواریم سازمان فناوری اطلاعات به‌عنوان یک دستگاه پیش‌رو در خصوص شفافیت، ضرر کننده نباشد.  
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایجاد و راه‌اندازی «سامانه شفافیت سازمان فناوری اطلاعات ایران» را اولین گام این سازمان در راستای توسعه شفافیت دانست و در خصوص جزئیات بیشتر آن تصریح کرد: سامانه مذکور مشتمل بر اطلاعات قراردادها، مناقصه‌ها، مزایده‌ها، اعتبارات طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در سال جاری، احکام پرسنلی و آخرین قراردادهای ثبت‌شده است که به‌صورت مستمر ازنظر محتوا و بستر به‌روزرسانی می‌شود.
وی در ادامه این وبینار ضمن اشاره به اصل ۱۲۷ قانون اساسی و دستور رئیس‌جمهور، چگونگی ایجاد کمیته شفافیت سازمان فناوری اطلاعات ایران را تشریح کرد و ضمن معرفی اعضای این کمیته به تبیین وظایف آن پرداخت به‌طوری‌که بر این اساس تدوین برنامه شفافیت سازمان و تعیین فازهای اجرایی، بررسی درخواست‌ها و موارد استثنای عدم انتشار، تصویب دامنه شمول هر یک از اقلام داده‌های شفافیت، اخذ تصمیم در خصوص نحوه حذف اطلاعات شخصی داده‌های در حال انتشار، بررسی درخواست‌های دسترسی به اطلاعات ارجاعی از سامانه پنجره واحد داده‌ها و اطلاعات کشور و نظام دسترسی به آن (FOIA) و انتشار گزارش‌های دوره‌ای از وظایف این کمیته عنوان شد.
وی در پایان ضمن پاسخ به سؤال‌های شرکت‌کنندگان در این وبینار، یادآور شد: پایبندی به ارزش‌های توسعه‌ای باعث شد تا سازمان فناوری اطلاعات ایران در مسیر شفافیت گام بردارد و نسبت به کسب منافعی فراتر از سرمایه اجتماعی اظهار امیدواری نمود. او از شفافیت به‌عنوان یک‌راه اجتناب‌ناپذیر یادکرد و خواستار مطالبه عمومی آن به‌صورت جدی شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد