about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ساعتی هوشمند، اما کمی متفاوت

 پوشیدنی جدید شرکت Momentum Labs  بیشتر شبیه یک دست بند پهن است تا ساعت هوشمند، و به خاطر طراحی پیشرویی که دارد زمانی که آن را در دست کسی ببینید فکر خواهید کرد آن فرد سربازی از کرات دیگر است! این ساعت هوشمند در دو مدل طراحی شده که آنها را برای استفاده هم مردان و هم زنان مناسب کرده است. این ساعت هوشمند در حقیقت صفحه نمایشی 360 درجه دارد که آن را از دیگر ساعت های هوشمند متمایز می کند. در این ساعت هوشمند می توان یک صفحه کلید کامل مجازی (QWERTY) در سراسر این ساعت داشت و می توان به وسیله آن مستقیماً پیام کوتاه یا ایمیل فرستاد و یا هر عمل دیگر ساعت های هوشمند را انجام داد. همچنین برنامه هایی بر روی این ساعت هوشمند وجود دارد که آن را سازگار با سیستم عامل تلفن همراه یا رایانه می کند که باعث تسهیل دسترسی به عملکردهای تلفن شما و اطلاعات آن می شود. این ساعت هوشمند در دو رنگ سیاه و سفید ارائه شده و تاکید آن در عین داشتن برنامه های مفید، بر روی سادگی است تا هرچه بیشتر مصرف انرژی را پایین بیاورد.ساعت هوشمند شرکت Momentum Labs یک پنل الکترونیکی 1.73 اینچی (با وضوح 320*240 و 16 حالت سایه ای سیاه و سفید) دارد و پردازنده آن از نوع Texas Instruments Tiva C Series ARM Cortex M4 است، همچنین سنسور آن حساس به حرکت در 9 جهت بوده و بلوتوسی از نوع دوگانه (Bluetooth 3.0 و Bluetooth LE) دارد و البته باتری آن هم از نوع 820mAh می باشد. لازم به ذکر است که شرکت سازنده این ساعت هوشمند برنامه هایی برای اضافه کردن قطعات سخت افزاری مانند GPS و ارتقاء این ساعت هوشمند در آینده ای نزدیک دارد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.