about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شکایت سازنده PUBG از اپل گوگل و یک شرکت دیگر صورت گرفته است و به گفته سازنده، آن‌ها از بازی PUBG کپی‌برداری کرده‌اند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شکایت سازنده PUBG از اپل گوگل و یک شرکت دیگر صورت گرفته است و به گفته سازنده، آن‌ها از بازی PUBG کپی‌برداری کرده‌اند و در انتشار و توزیع آن نیز کمک کرده‌اند. این کمپانی از گوگل و اپل به دلیل توزیع کردن این بازی‌ها در استور‌های مربوطه نیز شکایت کرده است. بازی‌ آنلاینی که Krafton سازنده پابجی آن‌‌ها را کپی‌برداری می‌داند Garena Free Fire نام دارد.

شکایت سازنده PUBG از اپل گوگل در حالی صورت گرفته است، که سازنده پابجی ادعا می‌کند بازی‌های Free Fire و Free Fire Max به طور گسترده‌ای المان‌ها و ترکیبات بازی‌های Battlegrounds را کپی‌برداری کرده است. جزئیات دقیق تر المان‌هایی که کپی شده‌اند شامل ویژگی آغاز بازی با پرش از هواپیما، ساختار بازی و گیم‌پلی، ترکیب‌بندی و انتخاب اسلحه‌ها، زره و اشیا، مکان‌ها و انتخاب کلی طرح‌های رنگی و بافت‌های بازی می‌شود.

طبق این شکایت، Garena بلافاصله پس از عرضه بازی PUBG در سال 2017، شروع به فروش بازی‌ای در سنگاپور با نام Free Fire: Battlegrounds کرده است و اکنون این بازی Free Fire نام دارد. کرافتون ادعا می‌کند که این بازی محتویات زیادی از بازی‌های خود را کپی کرده است. در حالی که اختلافات گذشته مربوط به استفاده از نام بازی حل‌و‌فصل شد، کرافتون به شرکت Garena اجازه استفاده از محتوا و المان‌های بازی‌های خود و فروش آن‌ها در ایالات متحده را نداده است.

در 28 سپتامبر 2021 (6 مهر) Garena یک بازی متفاوت با عنوان Free Fire Max در گوگل‌پلی و اپ استور اپل منتشر کرد. سازندگان پابجی همچنین این بازی را ناقص قوانین کپی‌رایت می‌دانند. تخمین زده می‌شود که کمپانی Garena از فروش این بازی صدها میلیون دلار درآمد کسب کرده است و در همین ارتباط به اپل و گوگل کارمزد استفاده از استور آن‌ها را داده است. طبق اعلام سایت ورج، این بازی موبایلی رایگان در سال گذشته میلادی، 1.1 میلیارد دلار فروش درون برنامه‌ای داشته است.

کرافتون بیان کرد که از Garena خواسته است تا فورا ارائه و پشتیبانی از دو بازی خود را متوقف کند اما آن‌ها مخالفت کرده‌اند. سازندگان پابجی همچنین از اپل و گوگل درخواست کردند که اپ‌ها را از فروشگاه‌های خود حذف کنند اما فعلا آن‌ها در این استور‌ها در دسترس هستند. یوتیوب نیز در این شکایت متهم شده که ویدیو‌های گیم‌پلی مربوط به بازی‌های Free Fire و Free Fire Max را حذف نکرده است.

کرافتون در دعوی قانونی خود خواستار برگزاری دادگاه با استفاده از هیئت‌منصفه است و از هر سه شرکت گوگل، اپل و Garena برای نقض مستقیم و غیر‌مستقیم حقوق کپی‌رایت خود، از دادگاه تقاضای جبران خسارت دارد. آن‌ها همچنین تقاضا کرده‌اند که سودی که اپل و گوگل از هاست کردن این دو بازی در استور‌های خود بدست آورده‌اند، در دادگاه برملا شود.

جیسون گولز، سخنگوی وابسته به شرکت Garena به سایت ورج گفت که ادعاهای کرافتون بی‌اساس است.

موضوع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.