سازمان ملل متحد و قطعنامه ضد نظارتی آن
موسسه خبری سایبربان: سازمان ملل متحد ممکن است به زودی قوانین خود را در مورد حقوق بشر به حریم خصوصی دیجیتال گسترش دهد، که این امر میتواند فشار سیاسی بر آژانس امنیت ملی و سازمانهای کشورهای دیگر را برای ایجاد محدودیت در نظارت افزایش دهد.
دیپلمات هایی از آلمان و برزیل به کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل متحد کمک کردند تا قطعنامه ای را با نام حق حریم خصوصی در عصر دیجیتال به تصویب برسانند که NSA یا هر سازمان دیگری را ذکر نکرده است. قرار است که به عضو 193 مجمع عمومی سازمان ملل متحد در این قطعنامه غیر الزامی در ماه دسامبر رای داده شود.
رئیس جمهور برزیل دیلما روسف و آنکلا مرکل صدراعظم آلمان جاسوسی NSA در ارتباطات شخصی خود توسط ایالات متحده را محکوم کردند. روسف خطاب به مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبراز NSA انتقاد کرد و خواستار ایجاد مقررات قانونی برای سازمان ملل متحد شد تا از سوء استفاده در اینترنت جلوگیری کند، از جمله نظارت و نقض حریم خصوصی بین المللی. مرکل نیز انتقاد از جاسوسی NSA را افزایش داده و بیان میکند که این سازمان تلفن همراهش را شنود کرده است.
گفتگو در مورد این نظارت به نقطه ای رسیده است که در آن ملتها و سیاستمداران ایالات متحده از جمله رئیس کمیته اطلاعات مجلس مایک راجرز، اذعان کرد که هر کشوری با دیگر کشورها در جمع آوری اطلاعات دیجیتال رقابت میکند. در ماه اکتبر نمایندگان پارلمان اروپا در ملاقاتی با یکدیگر در واشنگتن DC، بخشی از تلاشها را برای جلب اعتماد در مورد نظارت گسترده NSA بررسی کردند و درباره موافقت نامههای حفظ حریم خصوصی اطلاعات ممکن برای دوران محاسبات ابری به مذاکره پرداختند.\