about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ساده‌سازی تولید برنامه برای رایانه کوانتومی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی گزارشی منتشر شد که نشان می‌دهد شرکت دی-ویو سیستمز1  (D-Wave Systems)، در حال تولید نسل بعدی رایانه‌های کوانتومی خود است که 1000 برابر سریع‌تر از نمونه‌ی گذشته عمل می‌کند. رایانه‌ی کوانتومی فعلی این شرکت از هزار کیوبیت2 (qubit ) بهره می‌برد؛ اما سیستم نسل بعدی این شرکت دارای 2 هزار کیوبیت است.
جرمی هیلتون (Jeremy Hilton)، معاون ارشد مدیر شرکت دی-ویو ادعا می‌کند، نسل بعدی رایانه‌‌ی آن‌ها که دارای 2 هزار کیوبیت است و از سرعت پردازشی 500 تا 1000 برابر بیشتر بهره می‌برد. همچنین رایانه‌های کوانتومی بزرگ‌تر با طراحی جدید پردازنده‌ها نیز در 2 تا 3 سال آینده عرضه خواهند شد.
پژوهشگران بسیاری چندین دهه است در حال تلاش برای توسعه‌ی فناوری رایانه‌های کوانتومی هستند و عده‌ای معتقدند امروزه می‌توان این فناوری را جایگزین رایانه‌ها و سرورهای موجود کرد. در حالا حاضر شرکت‌هایی مانند آی. بی. ام نیز در حال تولید رایانه‌ی کوانتومی مخصوص به خود هستند.
شرکت دی-ویو در سال 2011 اولین رایانه‌ی کوانتومی تجاری جهان را تولید کرد و شرکت‌هایی مانند گوگل، لاکهید مارتین، ناسا و آزمایشگاه ملی لس سانتوس آمریکا3 (Los Alamos National Laboratory.) از آن استفاده می‌کنند. همچنین دی- ویو امکانی را فراهم کرده است تا تعداد محدودی از کاربران بتوانند از راه دور از محصول آن استفاده بکنند. از طرفی این شرکت در نظر دارد تا محصولات خود را در بخش‌های مالی و مراکز درمانی نیز به کار بگیرد.
هیلتون افزود: «پردازنده‌ی قوی‌تر به کار رفته در رایانه‌ی کوانتومی جدید توان محاسباتی آن را افزایش داده است و این موضوع باعث افزایش سرعت اجرای برنامه‌های یادگیری ماشینی، مهندسی و نرم‌افزارهای اعتبار سنجی می‌شود.»
ممکن است در آینده یک رایانه‌ی کوانتومی بتواند افراد موجود در تصویر را به‌محض قرار گرفتن روی سرور و سریع‌تر از سامانه‌های امروزی تشخیص بدهد.
دی-ویو به‌زودی قرار است نشستی را با حضور برنامه نویسان برگزار کند تا آن‌ها را به تولید برنامه برای رایانه‌های کوانتومی تشویق بکند. یکی از ویژگی‌های مثبت این نشست، امکان برنامه‌نویسی با زبان «C++» و استفاده از مدل‌های یادگیری ماشین رایجی مانند تنسورفلو (TensorFlow) گوگل است.
هیلتون ادامه داد: «شرکت دی-ویو می‌خواهد با استفاده از مدل‌های برنامه‌نویسی معمولی، مهندسان را به سوی ایجاد برنامه برای نوع جدیدی از رایانه‌ها سوق دهد.»
باوجود این عده‌ای از منتقدان معتقدند با توجه به ویژگی رایانه‌ها و محاسبات کوانتومی نمی‌توان روش‌های به کار رفته توسط دی- ویو را یک سامانه‌ی محاسبات کوانتومی واقعی به شمار آورد.
هدف نهایی تولید رایانه‌های کوانتومی ایجاد سامانه‌ای همه‌منظوره است و شرکت‌های آی. بی. ام و دی-ویوی از روش‌های متفاوتی برای تولید این فناوری استفاده می‌کنند. آی. بی. ام قصد دارند رایانه‌ای تولید کند که بتواند برنامه‌های مختلف را مانند رایانه‌های معمولی اجرا کند. این شرکت به تازگی سامانه‌ای کوانتومی دارای 5 کیوبیت ایجاد کرد و به مردم اجازه می‌دهد از طریق یک فضای ابری به آن دسترسی پیدا کنند.
نسل بعدی رایانه‌های کوانتومی دی-ویو در سال آینده‌ی میلادی عرضه خواهد شد.

__________________________

1- دی-ویو سیستمز یک شرکت فعال در زمینه‌ی رایانش کوانتومی در کشور کانادا است.
2- کیوبیت یا بیت کوانتومی مشابه بیت در رایانه‌های معمولی است و کوچک‌ترین واحد پردازشی رایانه‌های کوانتومی به حساب می‌آید.
3- آزمایشگاه ملی لس سانتوس آمریکا، یک مرکز علمی متعلق به نیومکزیکو آمریکا است و اولین بمب اتمی جهان در این آزمایشگاه تولید شد.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.