about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققین امنیتی آزمایشگاه British Telecom از ساخت و توسعه ابزار امنیت سایبری جدید خبر دادند که می تواند با استفاده از علم همه گیر شناسی تهدیدات سایبری را شناسایی و خنثی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققین امنیتی آزمایشگاه British Telecom (بریتیش تلکام) انگلستان ابزار امنیتی به نام “Inflame” را توسعه داده اند که با استفاده از" مدل یادگیری تقویتی عمیق" این امکان را به سازمان ها می دهد تا به صورت خودکار حملات سایبری را پیش از به خطر افتادن شبکه شناسایی و خنثی کنند.

یادگیری تقویتی عمیق یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق را با یکدیگر ترکیب می کند. در واقع ماشین های هوشمند درست همانند انسان ها که از تجربیاتشان درس می گیرند، یادگیری را از طریق کارها و حرکاتشان محقق می کنند.

محققین امنیتی با استفاده از مدل سازی مرتبط با علم همه گیری شناسی و مدل های مرتبط با انتشار ویروس و امراض میان جمعیت بشر سعی کردند نحوه انتشار ویروس های کامپیوتری و حملات سایبری در شبکه های سازمانی و همچنین نحوه جلوگیری از انتشار آن ها را درک کنند.

Inflame بخشی از پلتفرم دفاع سایبری “Eagle-l” می باشد که با استفاده از هوش مصنوعی تهدیدات شبکه را پیش بینی، شناسایی و خنثی می کند. این پلتفرم در جهت خود یادگیری اطلاعات نفوذهای صورت گرفته طراحی شده است و بنابراین به صورت مداوم دانش تهدید و حافظت خود را بهبود می بخشد.

منبع:

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.