about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

ساخت گل رز سایبری با قابلیت تغییر رنگ

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان سوئدی یک رز سایبری درست کردند؛ به این معنا که آنها سیستم عروقی معمولی مورد استفاده برای توزیع آب و مواد مغذی گل رز را با مدارهای الکتریکی جایگزین کردند.

دانشمندان معتقدند که ساخت این رز سایبری آنها را به ساخت نسل جدیدی از «گیاهان سایبری» که دو برابر گیاهان طبیعی حسگر زیستی دارند و حتی می‌توانند در صورت نیاز، تغییر رنگ دهند، نزدیک می‌کند.

به طور معمول، گیاهان در انتقال یون‌ها و هورمون‌های رشد به پلیمرهای نیمه‌رسانا وابسته هستند. در یک سیستم آلی، این فرآیند به آرامی انجام می‌شود.

محققان آزمایشگاه دانشگاه لینکوپینگ به رهبری پروفسور مگنوس برگرن امیدوارند که این یافته‌ها در نهایت به آنها برای تنظیم فیزیولوژی گیاهان کمک کند.

اووه نیلسون (Ove Nilsson)، پروفسور زیست‌شناسی تولید مثل گیاهی در این مورد گفت: «پیش از این، ما هیچ ابزار خوبی برای اندازه‌گیری غلظت مولکول‌های مختلف در گیاهان زنده نداشتیم اما از این پس قادریم با دستکاری روی غلظت مواد مختلف در گیاهان، رشد و گسترش آن را تنظیم کنیم.

برگرن از دهه 1990 تاکنون تحقیقات بسیاری روی مدار الکترونیکی چاپ شده روی کاغذ داشته است اما ایده‌های قبلی او برای استفاده از این متدها روی گیاهان به دلیل ایجاد نکردن علاقه در تامین‌کنندگان مالی تاکنون منتفی شده بود.

در این پروژه، راجرگابریلسون دریافت که زمانی که گل رز پلیمر PEDOT-S را جذب می‌کند، می‌تواند به هیدروژل تبدیل شود. در داخل گیاه، این پلیمر به شکل یک فیلم نازک درمی‌آید و در طول سیستم عروقی قرار می‌گیرد.

دانشمندان سپس با ایجاد یک ترانزیستور آنالوگ، غشاهای ضخیمی از پلیمر رسانا را در گیاه تولید کردند. پس از آن، با استفاده از نفوذ در خلاء و با کمک الیاف نانوسلولز، نوع دیگری از PEDOT را وارد ساختار گل رز کردند. این الیاف با ساختمان سه‌بعدی و اسفنج‌مانندش، حفره‌های کوچکی دارد که سپس با پلیمر پر می‌شوند.

با اعمال ولتاژ، پلیمر با یون‌ها سر گل فعل و انفعال نشان می‌دهد و باعث تغییر رنگ پلیمر می‌شود.

دانشمندان می‌گویند که هم‌اکنون می‌توانیم حسگرهایی را در گیاهان تعبیه کنیم و از انرژی تولید شده در کلروفیل یا تولید مواد جدید استفاده کنیم.


تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.