about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ساخت کپسول ضد حریق برای باتری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ امروزه باتری‌های لیتیوم یونی بسیار گسترش یافته و در بسیاری از ابزارهای هوشمند و قابل‌حمل مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ اما این باتری‌ها در کنار مزایای بسیار خود، معایبی مانند خطر انفجار و آتش‌سوزی نیز با خود به همراه دارند که در بعضی موارد خسارت‌های جانی و مالی سنگینی را به بار می‌آورد.
انفجار باتری‌های لیتیوم یونی موضوعی بسیار نادر هستند؛ اما مشکل انفجار باتری تلفن هوشمند گالکسی نوت 7 (Galaxy Note 7) سامسونگ نشان داد که یک خطای ساده در چرخه‌ی تولید، پافشاری بر شارژ  بسیار سریع باتری یا فشرده‌سازی بیش از اندازه،  می‌تواند بسیار خطر آفرین باشد.
محققان دانشگاه استنفورد آمریکا به تازگی اعلام کرده‌اند در حال تولید نوع جدیدی از باتری‌های لیتیوم یونی است که در برابر آتش‌سوزی از خود مقاومت نشان می‌دهند. پژوهشگران برای رفع مشکل یادشده یک ترکیب مقاوم را در برابر شعله ایجاد کردند و آن را در یک کپسول پلیمری گذاشتند. سپس محصول نام‌برده را درون الکترولیت‌های مایع قابل اشتعال باتری، قرار دادند.
کپسول پلیمری مذکور زمانی که دمای باتری به بالای 150 درجه برسد، ذوب و باعث خنک شدن دمای باتری می‌شود تا جلوی آتش‌سوزی و انفجار گرفته شود. بر اساس ادعای محققان این کپسول می‌تواند آتش روشن شده را در کمتر از نیم ثانیه خاموش کند. همچنین آن‌ها اعلام کردند کپسول یاد شده که در محلول باتری قرار می‌گیرد، مانع فعالیت آن نخواهد شد.
یکی از مشکلات پروژه‌ی مذکور بر اساس توضیح محققان، احتمال عدم دوام ترکیب مورد استفاده در طولانی مدت است. در آزمایش انجام شده توسط آن‌ها مشخص شد، مایع درون کپسول مذکور بعد از 360 بار شارژ و تخلیه ، به داخل محلول باتری نشت پیدا کرده و از بازدهی آن می‌کاهد و به علت کاهش عمر باتری فاصله‌ی بین شارژها به شدت کاهش پیدا می‌کند. این موضوع نکته‌ای منفی به حساب می‌آید؛ زیرا برای بسیاری از افراد به معنای کاهش دوام عمر باتری به کمتر از یک سال است.
محققان هنوز زمان دقیقی را برای عرضه‌ی این فناوری به بازار مصرف اعلام نکرده‌اند.

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .