about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ساخت کپسول ضد حریق برای باتری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ امروزه باتری‌های لیتیوم یونی بسیار گسترش یافته و در بسیاری از ابزارهای هوشمند و قابل‌حمل مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ اما این باتری‌ها در کنار مزایای بسیار خود، معایبی مانند خطر انفجار و آتش‌سوزی نیز با خود به همراه دارند که در بعضی موارد خسارت‌های جانی و مالی سنگینی را به بار می‌آورد.
انفجار باتری‌های لیتیوم یونی موضوعی بسیار نادر هستند؛ اما مشکل انفجار باتری تلفن هوشمند گالکسی نوت 7 (Galaxy Note 7) سامسونگ نشان داد که یک خطای ساده در چرخه‌ی تولید، پافشاری بر شارژ  بسیار سریع باتری یا فشرده‌سازی بیش از اندازه،  می‌تواند بسیار خطر آفرین باشد.
محققان دانشگاه استنفورد آمریکا به تازگی اعلام کرده‌اند در حال تولید نوع جدیدی از باتری‌های لیتیوم یونی است که در برابر آتش‌سوزی از خود مقاومت نشان می‌دهند. پژوهشگران برای رفع مشکل یادشده یک ترکیب مقاوم را در برابر شعله ایجاد کردند و آن را در یک کپسول پلیمری گذاشتند. سپس محصول نام‌برده را درون الکترولیت‌های مایع قابل اشتعال باتری، قرار دادند.
کپسول پلیمری مذکور زمانی که دمای باتری به بالای 150 درجه برسد، ذوب و باعث خنک شدن دمای باتری می‌شود تا جلوی آتش‌سوزی و انفجار گرفته شود. بر اساس ادعای محققان این کپسول می‌تواند آتش روشن شده را در کمتر از نیم ثانیه خاموش کند. همچنین آن‌ها اعلام کردند کپسول یاد شده که در محلول باتری قرار می‌گیرد، مانع فعالیت آن نخواهد شد.
یکی از مشکلات پروژه‌ی مذکور بر اساس توضیح محققان، احتمال عدم دوام ترکیب مورد استفاده در طولانی مدت است. در آزمایش انجام شده توسط آن‌ها مشخص شد، مایع درون کپسول مذکور بعد از 360 بار شارژ و تخلیه ، به داخل محلول باتری نشت پیدا کرده و از بازدهی آن می‌کاهد و به علت کاهش عمر باتری فاصله‌ی بین شارژها به شدت کاهش پیدا می‌کند. این موضوع نکته‌ای منفی به حساب می‌آید؛ زیرا برای بسیاری از افراد به معنای کاهش دوام عمر باتری به کمتر از یک سال است.
محققان هنوز زمان دقیقی را برای عرضه‌ی این فناوری به بازار مصرف اعلام نکرده‌اند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد