about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به نقل از خبرگزاری ایسنا، محققان دانشگاه میشیگان به سرپرستی «دیوید بلاو» در مدت یک دهه تحقیق، موفق به طراحی و ساخت کوچک‌ترین رایانه جهان در ابعاد پنج میلی‌متر شدند. ابعاد مینیاتوری این رایانه از طریق کاهش انرژی موردنیاز دستگاه برای کار کردن، حاصل شد.

این رایانه از دستگاه‌هایی مانند صفحه‌کلید و ماوس استفاده نمی‌کند و برنامه‌ریزی و شارژ دستگاه از طریق نور انجام می‌شود.

با انعکاس نور در فرکانس بالا، امکان ارسال اطلاعات به رایانه فراهم می‌شود؛ این دستگاه قادر به پردازش و ارسال داده به رایانه دیگر از طریق فرکانس‌های رادیویی است.

پردازشگر فونیکس داخل رایانه تنها به 500 میکرو وات انرژی نیاز دارد و دستگاه می‌تواند باتری خود را در یک اتاق بدون نور طبیعی خورشید شارژ کند.

پروفسور «دیوید بلاو» اظهار کرد: رایانه Michigan Micro Mote قادر است تا اطلاعات را دریافت، پردازش و سپس ذخیره کند؛ همچنین این رایانه انرژی موردنیاز را از طریق سلول‌های خورشیدی مینیاتوری دریافت می‌کند. پردازشگر به‌کاررفته در این رایانه تنها 915 * 915 میکرومتر بوده که با حداقل مصرف انرژی کار می‌کند؛ میزان مصرف انرژی این دستگاه به‌طور شگفت‌انگیزی پایین بوده و این رقم در حدود یک‌میلیون بار کمتر از تلفن‌های همراه معمولی است.

رایانه مینیاتوری Michigan Micro Mote را می‌توان به انواع حسگرها و دوربین‌های مختلف مجهز کرد.

جزئیات بیشتر این دستاورد در مجله Science منتشرشده است.

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.