about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مهندسین دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا چشمی تراشه ای شکل ساخته اند که می تواند درمان قطعی بیماری خشکی چشم را امکان پذیر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ برای ساخت این چشم مصنوعی به کمک فناوری چاپ سه بعدی، بستری متخلخل به اندازه یک سکه تولید شده و سلول های چشمی در آن رشد داده می شوند. پلک این چشم مصنوعی که قابلیت باز و بسته شدن دارد از ژلاتین تشکیل شده و با ترشح اشک مصنوعی کارکرد آن سنجیده می شود.

هدف مهندسین دانشگاه پنسیلوانیا ساخت یک چشم مصنوعی با ویژگی های بیماری خشکی چشم بوده تا بتوانند بدون نگرانی از آسیب رسیدن به چشم واقعی، راه های درمانی را روی آن آزمایش کنند.

مهندسین دانشگاه پنسیلوانیا سالها برای آزمایش این چشم تراشه مانند زمان صرف کرده اند. آنها گفته اند :

کمبود شدید روش های درمان این بیماری آنها را به فکر این نوآوری انداخته. شایان ذکر است به دلیل دشواری های متعدد مدلسازی چشم انسان، روش های درمان بیماری خشکی چشم بسیار محدود هستند. حالا مهندسین این دانشگاه امیدوارند تراشه آنها در فهم بهتر این بیماری و درمان آن به داروسازان کمک کند.

خشکی چشم، یک بیماری لاعلاج بوده که در آن چشم ها نمی توانند اشک کافی ترشح کنند. افرادی که از این بیماری رنج می برند برای جلوگیری از آسیب جبران ناپذیر به چشمان خود باید همیشه از اشک مصنوعی استفاده کنند. یکی از شایع ترین روش های مبتلا شدن به این بیماری پلک نزدن کافی ناشی از خیره شدن طولانی مدت به نمایشگر کامپیوتر است. قبلا مقاله ای مفصل در این رابطه نوشته شده است.

حدودا 14 درصد از جمعیت جهان به بیماری خشکی چشم مبتلا هستند ولی تاکنون درمان قطعی آن یافت نشده است. از سال 2010 تاکنون حدود 200 آزمایش برای درمان این بیماری انجام شده که همگی به شکست منتهی شده اند. در حال حاضر فقط 2 روش درمانی تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو (FDA) برای این بیماری وجود دارد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.