about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ساخت پهپادی با قابلیت نفوذ به سامانه

یک شرکت آمریکایی به تازگی پهپادی ساخته است که روی سقف ساختمان‌ها فرود آمده و سامانه‌های داخل آن را هک می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بیشاپ فاکس (Bishop Fox)، شرکت تحقیقات سایبری آریزونا، پهپادی به نام «دنجر درون» (The Danger Drone) را توسعه داده است که می‌تواند روی پشت‌بام ساختمان موردنظر فرود آمده و به شبکه‌ی داخلی آن نفوذ کند.
شرکت بیشاپ فاکس توضیح داد زمانی که محصول آن‌ها روی پشت‌بام فرود می‌آید از یک رایانه‌ی محلی استفاده کرده و به شبکه نفوذ می‌کند. با وجود این روش انجام این کار توسط این دستاورد ذکر نشده است. زمانی که آسیب‌پذیری در رایانه پیدا شود، این شرکت وصله‌ی آن را منتشر خواهد کرد.
دنجر درون را می‌توان نوعی رایانه پرنده محسوب کرد که از اجزای مختلفی برای اتصال به سامانه‌های مختلف و نفوذ به آن‌ها استفاده می‌کند و هزینه‌ی تولید این محصول تنها 400 دلار است. البته اعلام شد در حال حاضر تنها دو مشتری آن‌ها را دریافت کرده و به آزمایش آن پرداخته‌اند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/05/19 - 13:44- آمریکا

افزایش آمار خودکشی در نیروهای سایبری آمریکا

به گفته واحد جنگ سایبری ارتش آمریکا، نیروهای سایبری با موجی از مرگ و میر ناشی از خودکشی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مدیریت
1405/05/19 - 12:47- هوش مصنوعي

مدیریت خطرات ناشی از تعامل عامل‌های هوش مصنوعی توسط استرالیا

مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی استرالیا چارچوبی برای مدیریت خطرات ناشی از تعامل عامل‌های هوش مصنوعی منتشر کرد.

مردم آمریکا موافق نظارت بر رسانه‌های اجتماعی هستند

از هر پنج آمریکایی، سه نفر موافق نظارت بیشتر بر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی هستند.