about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: طراحی و ساخت پروژه جدید ماهواره ناهید ۳ به پژوهشگاه فضایی ایران واگذار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ حسین دلیریان مشاور رئیس و سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: سازمان فضایی ایران بر اساس وظایفی که در برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور برعهده دارد، موظف است که در حوزه‌های مختلف فضایی از جمله سنجش از دور، مخابرات فضاپایه، نجوم و اکتشافات و… برنامه‌ریزی کرده و در این زمینه‌ها پروژه‌هایی را تعریف‌، طراحی و اجرا کند.

وی افزود: در همین زمینه و به منظور توسعه پروژه ماهواره‌ای ناهید که تاکنون دو نسخه از آن طراحی و رونمایی شده است، پروژه جدیدی تحت عنوان ناهید ۳ تعریف شد که پس از انجام بررسی‌های لازم، اجرای این پروژه توسط سازمان فضایی ایران به پژوهشگاه فضایی ایران واگذار شد.

دلیریان در ادامه گفت: کشورمان در حوزه مخابرات فضاپایه محصولاتی را طراحی و تولید کرده است اما محصولات تولید شده، هیچکدام با هدف ارائه خدمات پهن باند در مدار پایین نبوده‌اند.

وی افزود: پروژه ناهید ۳ در واقع اولین گام عملیاتی ایران در حوزه ارتباطات پهن باند مدار پایین است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.