about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان رباتی ساختند که دور بدن کاربر سالمند بسته می‌شود و با کمک حسگر‌های مختلف ، زمین خوردن وی را پیش بینی و از آن جلوگیری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سالمندان همزمان با از بین رفتن حس توازنشان در معرض خطر زمین خوردن‌هایی قرار دارند که آن‌ها را ناتوان می‌کند، به همین دلیل ربات جدیدی ابداع شده است که می‌تواند زمین خوردن آن‌ها را ردیابی و از وقوع آن جلوگیری کند.
محققان دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور با همکاری بیمارستان تان توک سنگ نمونه اولیه این ربات را ساختند که به اختصار MRBA نام گرفت ربات مذکور شامل یک پایه چرخ دار مجهز به باتری است که به یک کمربند ایمنی پددار وصل است که دور لگن کاربر بسته می‌شود.
همزمان با حرکت فرد در خانه یا محیط‌های دیگر ، ربات نیز او را دنبال کند. گجت با کمک دوربین مجهز به حسگر عمق و حسگر‌های دیگر توانست حرکاتی را ردیابی کند که نشان دهنده  توازن فرد بود. ربات پس از ردیابی احتمال وقوع زمین خوردن کاربر  متوقف می‌شود و کمربند را در جای خود نگه می‌دارد در نتیجه از افتادن کاربر جلوگیری می‌شود.
همچنین ربات می‌تواند حرکات عمدی مانند حرکاتی که مربوط به نشستن، بلند شدن و ایستادن در یک نقطه است را ردیابی کند. در تمامی این موارد ربات به طور متناسب به فرد کمک می‌کند. در کنار این موارد علاوه بر کمک به فعالیت‌های روزانه کاربر، ربات در توانبخشی افراد نیز کارآمد است و می‌تواند هنگام راه رفتن آن‌ها را کنترل کند.
بنا بر اعلام نیو اطلس ، برای تست ربات ، ۲۹ داوطلب که دچار سکته مغزی، جراحت‌های مغزی و نخاعی بودند به مدت سه روز از آن استفاده کردند. MRBA نشان داد که در انجام فعالیت‌های روزانه کارآمد است. همچنین طی بازه آزمایش هیچ زمین خوردنی ثبت نشد.
اکنون قرار است یک آزمایش وسیع‌تر انجام شود و محققان امیدوارند فناوری مذکور سال آینده به طور تجاری تولید شود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.