about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ساخت رایانه کوانتومی با الگوبرداری از مغز

گروهی از محققان انگلیسی شروع به توسعه‌ی اولین شبکه‌ی عصبی کوانتومی با الگوبرداری از مغز انسان کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «fossbytes»؛ با وجود پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه رایانه‌های کوانتومی، این سیستم‌ها در حال حاضر تنها در زمینه‌ی اجرای محاسبات، با نمونه‌های الکترونیکی رقابت می‌کنند؛ اما پژوهشگران در نظر دارند با الگوبرداری از شبکه‌ی عصبی ذهن انسان، توان پردازشی سامانه‌های کوانتومی را تا حد فراوانی افزایش دهند.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه هریوت-وات اسکاتلند، در قالب پروژه‌ای به نام «رایانش کوانتومی نئورومورفیک، یا کیورومورفیک» (Neuromorphic Quantum Computing/Quromorphic) در حال ترکیب 2 فناوری برتر عصر فعلی با یکدیگر هستند. این حوزه‌ها شبکه‌های عصبی و رایانش کوانتومی بوده و هدف از این کار شبیه‌سازی عملکرد مغز است.

دانشمندان برای دستیابی به هدف خود از یک هوش مصنوعی از پیش آموزش دیده استفاده کردند؛ زیرا قصد داشتند روی جنبه‌های سخت‌افزاری شبیه‌سازی مغز تمرکز کنند.

میشل هارتمن (Michael Hartmann)، مدیر پروژه‌ی یادشده گفت:

من و گروهم فراتر از این که امیدوارم باشیم اولین نمونه از شبکه‌های عصبی رایانه‌ای را تولید می‌کنیم، به جای نرم‌افزار هوش مصنوعی، از آخرین فناوری کوانتومی موجود بهره گرفتیم.

هارتمن توضیح داد: 

چالش‌های فنی بسیاری در پروژه‌ی یادشده وجود دارند؛ اما هوش مصنوعی به کار رفته در آن‌ها از آستانه تحمل خطای بالایی بهره می‌برد. به همین دلیل نیازی به کیوبیت‌هایی که به بهترین شکل قرنطینه شده باشند، دیگر نیست.

محققان شرح دادند:

توسعه یک شبکه عصبی کوانتومی و قرار دادن آن در ابزارهای مختلف برای استفاده، ممکن است بیش از 10 سال زمان نیاز داشته باشد؛ زیرا ابتدا باید همه‌ی جنبه‌های فنی آن به منظور جلوگیری از خطای محاسباتی، مورد بررسی قرار گیرد.

تازه ترین ها
مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.

استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.