about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ساخت راکتور هسته ای توسط بیل گیتس

بیل گیتس با همکاری وزارت انرژی آمریکا راکتور هسته ای کوچک و ارزان می‌ سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی گزارش شده بیل گیتس قصد دارد با همکاری وزارت انرژی آمریکا راکتور هسته ای کوچک و ارزانتری از نمونه‌های موجود تولید کرده و آن‌ را به بازار عرضه کند.

طبق گفته‌ی مسئولین وزارت انرژی بر اساس این پروژه نسل جدیدی از راکتور‌های نمک گداخته در آینده‌ای نزدیک توسعه خواهد یافت که کارآیی بیشتری دارند و تولید آنها نیز کم هزینه تر خواهد بود. تا این حد که کارشناسان آنها را سیستم‌های تامین انرژی آینده نامیده‌اند.

راکتور‌های این چنینی در حدود سال ۱۹۶۰ اختراع شدند و تقریباً ۶۰ سالی است که از تولید آنها می‌گذرد. حال قرار است چند کمپانی مختلف با وزارت دفاع برای توسعه این راکتور همکاری کنند که یکی از آنها کمپانی بیل گیتس یعنی TerraPower محسوب می‌شود.

تاکنون وزارت انرژی ایالات متحده‌ی آمریکا بیش از ۲۸ میلیون دلار در این پروژه سرمایه گذاری کرده تا بتواند بهترین متریال موردنیاز راکتور‌ را تامین کند. تکنولوژی جدید در نظر گرفته شده برای این راکتور‌ از نمک مایع به عنوان سوخت و خنک کننده استفاده می‌کند و به همین دلیل است که از مدل‌های قبلی کارآیی بیشتری دارد.

ارگان یاد شده مدارکی از این راکتور‌ در اختیار رسانه‌ها قرار داده است که بر اساس آنها پروسه‌ی عملکرد این دستگاه بسیار موثرتر از راکتور‌های آب سبک عمل می‌کند و نسبت به آنها ضایعات کمتری نیز برجای می‌گذارد.

این کارشناسان معتقدند پس از یافت بهترین مواد اولیه موجود، راکتور‌های این چنینی قادر خواهند بود انرژی نسل آینده را تامین کنند.

همچنین گفته شده تکنولوژی امنیتی جدیدی در این راکتور‌ تعبیه شده که در صورت هرگونه اتفاق، آن را از کار می اندازد تا از وقوع هرگونه‌ حادثه‌ای جلوگیری شود.

البته این اولین باری نیست که گیتس در ساخت راکتور هسته ای به یاری دیگر شرکت‌ها می‌رود. سال ۲۰۱۰ میلادی او به کمپانی توشیبا کمک کرد تا نسل جدیدی از راکتور هسته ای را توسعه دهد که می‌توانست بدون سوخت گیری مجدد به مدت ۱۰۰ سال فعالیت کند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.