about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت برنامه برای ویندوز 10 توسط فیس‌بوک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ روز گذشته در رویداد سخت‌افزاری مایکروسافت در نیویورک اعلام شد برنامه‌ی فیس‌بوک به عنوان یک برنامه‌ی یونیورسال1 (Universal App)  در فروشگاه ویندوز 10 قرار گرفت. این برنامه به کاربرهای ویندوز 10 و تلفن‌های هوشمند این امکان را می‌دهد تا بدون نصب یک نرم‌افزار واسط و یا استفاده از مرورگرها وارد حساب کاربری فیس‌بوک خود بشوند.
تری مایِرسون (Terry Myerson)، مدیر بخش ویندوز و سخت‌افزارهای مایکروسافت، در این مراسم اعلام کرد که تا این لحظه روی 110 میلیون رایانه در سراسر دنیا ویندوز 10 نصب شده است. بخشی از این موفقیت به علت جذب توسعه‌دهنده‌های جدیدی مانند فیس‌بوک است که به زودی برای ویندوز برنامه تولید خواهند کرد.
مارک زاکربرگ، گفت: «فیس‌بوک برای ویندوز 10 برنامه‌های یونیورسال ایجاد خواهد کرد. این برنامه‌ها برای فیسبوک، فیسبوک مسنجر و اینستاگرام ساخته خواهند شد.»
تا این لحظه نه مایکروسافت و نه زاکربرگ تاریخ انتشار این برنامه‌های جدید را اعلام نکرده‌اند؛ اما پیش‌بینی شده است این برنامه‌ها تا پایان این ماه منتشر خواهند شد. شایعاتی نیز وجود داشت که بیان می‌کرد گوگل نیز قصد دارد برای ویندوز10 برنامه تولید کند و در این اجلاس این موضوع رسمی می‌شود؛ اما این اتفاق نیفتد.
از زمان عرضه‌ی ویندوز 10 موارد زیادی از نقض حریم خصوصی توسط مایکروسافت در این ویندوز دیده شد و مایکروسافت تقریب به طور کامل حریم خصوصی کاربر را نادیده گرفت. فیس‌بوک نیز روز به روز سعی می‌کند با پیشرفت خود در زمینه‌های مختلف و ایجاد امکانات بیشتر، کاربرها را در محیط شبکه‌ی اجتماعی خود محدود کرده و نفوذ خود را روی آن‌ها بیشتر کند. به نظر می‌رسد این دو شرکت قصد دارند با همکاری با یکدیگر و تولید برنامه‌هایی از این دست هر چه بیشتر بر روی کاربرهای خود نفوذ پیدا کنند. باید دید چه سازمان‌هایی از این اطلاعات سود خواهند برد؟

________________________

1) اصطلاح Universal Apps از زمان ویندوز 8 ایجاد شد و به برنامه‌های همه منظوره‌ای گفته می‌شود که می‌توان از آن‌ها در پلتفرم‌های مختلف ویندوز استفاده کرد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.