about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی از محققان امنیتی باج افزار جدیدی به نام «وانالاکر» (WannaLocker) را در چین شناسایی کرده‌اند که عملکردی مشابه «واناکرای» (WannaCry) داشته، به همان شیوه ابزارهای کاربران را قفل کرده و پیام را برای درخواست به باج به نمایش می‌گذارد.
محققان شرکت آواست بر پایه‌ی یافته‌های «چیهو 3601» (Qihoo 360) تنها تلفن‌های هوشمند اندرویدی را آلوده می‌کند و تاکنون تنها در چین رؤیت شده است.
وانالاکر در تالار گفتگوی یک بازی آنلاین پنهان شده و کاربر را برای دریافت خود فریب می‌دهد. این کار از طریق تغییر ظاهر بدافزار به یک پلاگین معمولی موردنیاز برای بازی «Kings of Glory» صورت می‌گیرد. زمانی که کاربر پلاگین یاد شده را دریافت کند، تصاویری از پویانمایی‌های ژاپنی (Anime) روی نمایشگر، به اجرا در می‌آید و در پس‌زمینه فایل‌ها شروع به رمزنگاری شدن می‌کنند. سپس آیکون برنامه‌ی دریافت شده از صفحه‌ی اصلی حذف شده و کاربر نمی‌تواند محل ذخیره‌سازی آن را پیدا کند.
وانالاکر بعد از رمز کردن فایل‌ها، از قربانیان درخواست پول می‌کند. با وجود این محققان دریافتند روش رمزنگاری آن نسبت به واناکرای بسیار پیشرفته‌تر است. به علاوه این بدافزار به طور خاص در بافت اندروید عمل می‌کند چرا که باج افزاری که این نرم‌افزار را هدف گرفته از مسدود کردن صفحه‌نمایش کاربر فراتر نرفته است.


بررسی‌ها نشان می‌دهند وانالاکر برای رمزنگاری فایل‌ها از «استاندارد رمزنگاری پیشرفته2» (AES) استفاده می‌کند و روی فایل‌هایی که حجم آن‌ها بیش از 10 کیلوبایت باشد تأثیر نمی‌گذارد. همچنین فایل‌هایی که با «دات» (.) شروع می‌شوند یا عبارت‌های «Android»، «Download»، «miad» و «DCIM» در پسوندشان قرار دارد تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند.
برخلاف واناکرای که از قربانیان درخواست بیت‌کوین می‌کند، وانالاکر تنها 6 دلار به‌صورت ارز واقعی تقاضا می‌کند. این موضوع بسیار تعجب‌آور است؛ زیرا پرداخت وجه واقعی احتمال شناسایی و دستگیری هکرها را افزایش خواهد داد. از طرفی مقامات کشور چین از مدت‌ها قبل به اطلاعاتی مانند محل مردم، حساب‌های بانکی و دیگر اطلاعات مشابه دسترسی دارد و همین موضوع کار را بیش از پیش ساده‌تر می‌کشد.
در هر صورت تنها کمی بیشتر از یک دقیقه زمان لازم بود تا مقامات کشور چین محل حمله را شناسایی کرده و مجرمان را دستگیر کند.

________________________________

1- چیهو 360، نام یکی شرکت نرم‌افزاری است که به دلیل انتشار برنامه‌های امنیتی رایگان برای ویندوز، میکینتاش و اندروید شناخته شده است.
2- استاندارد رمزنگاری پیشرفته (Advanced Encryption Standard)، مشخصه‌ای برای رمزنگاری داده‌های دیجیتال است که در سال ۲۰۰۱ توسط مؤسسه ملی فناوری و استانداردهای ایالات متحده ایجاد گردید.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.