about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت اولین مسیریاب رده‌ی پتابیت توسط نوکیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ با توجه به گزارش آزمایشگاه بل نوکیا (Nokia Bell Labs)، به طور قطع با گذشت زمان داده‌ها و ابزارهای متصل به اینترنت بیشتر می‌شوند و تا سال 2022 ترافیک جهانی اینترنت از مرز 330 پتابیت در ماه نیز عبور خواهد کرد.
صدها میلیارد ابزار اینترنت اشیا، خدمات ابری و نسل 5 پنجم اینترنت همراه (5G) که در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرند، بیشترین سهم را از ترافیک یاد شده به خود اختصاص می‌دهند. محققان آزمایشگاه بل معتقدند تعداد ابزارهای متصل از 12 میلیارد در سال 2017 به 100 میلیارد در 2025 خواهد رسید.
نوکیا برای مقابله با حجم عظیم داده‌های مذکور یک تراشه‌ی جدید مسیریاب تجاری با نام «FP4» را با قابلیت پردازش 2.4 ترابیت در ثانیه را معرفی کرد که عملکردی 6 برابر قدرتمندتر از نمونه‌های امروزی دارد.
تراشه‌ی سیلیکونی FP4 با استفاده از معماری 16 نانومتری «فین‌فت پلاس پروسس1» (FinFET Plus process) استفاده می‌کند.
محققان اشاره کردند FP4 اولین نمونه در نوع خود است که توانایی انتقال جریان داده‌ها با ظرفیت ترابایت را دارد و می‌تواند راه دستیابی به مسیریاب‌های رده‌ی پتابیت را نیز بگشاید. با ترکیب چند عدد از این تراشه‌ روی یک مدار می‌توان به هدف یاد شده دست یافت.
استیو وگلسانگ (Steve Vogelsang) مدیر ارشد فناوری آی.پی و کسب وکار نوری نوکیا اشاره کرد از تراشه‌های FP4 علاوه بر مسیریاب‌های جدید، قابلیت به کار گرفته شدن در سخت‌افزارهایی متعلق به 10 سال قبل را نیز دارند.
نوکیا از تراشه‌ی FP4 برای طراحی اولین مسیریاب رده‌ی پتابیت با نام «Nokia 7950 Extensible Routing System XRS-XC» استفاده کرد. این سخت‌افزار قابلیت مدیریت 576 ترابیت در ثانیه را از طریق یک سامانه‌ی وارد داشته و دیگر نیازی به تعویض قفسه‌ها وجود ندارد. همچنین نمونه‌ی «Nokia 7750 SR-14» توان پردازش 144 ترابیت در ثانیه را داشته که قابل ارتقا به 288 ترابیت در ثانیه نیز است.
پژوهشگران توضیح دادند امنیتی سایبری باید کی از اصلی‌ترین نگرانی‌ها در زمان طراحی سخت‌افزار جدید به شمار آید. حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDOS) به صورت روزافزون در حال گسترش هستند و حتی هم‌اکنون نیز تعدادی از آن‌ها از ظرفیت 1 ترابیت در ثانیه گذر کرده‌اند. با توجه به گزارش شرکت «Deloitte Global» انتظار می‌رود در سال 2017، حدود 10 میلیون حمله‌ی اختلال سرویس توزیع شده رخ بدهد.
نوکیا ادعا می‌کند تراشه‌ی FP4 قابلیت تجزیه‌وتحلیل ترافیک داده و جلوگیری از حملات یادشده را دارند.

___________________________________

1- فین‌فت که با عنوان « Fin Field Effect Transistor » نیز شناخته می‌شود، نوعی معماری غیر هم‌سطح یا سه‌بعدی است که در طراحی پردازنده‌های مدرن از آن استفاده می‌شود.

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.