about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان آمریکایی ابررایانه‌ای ساخته‌اند که ادعا می‌کنند می‌تواند حتی زمان احتمال مرگ یک بیمار را با ضریب اطمینان 95 درصد پیش‌بینی کند. گفته می‌شود که این ابررایانه در تشخیص بیماری‌ها بهتر از پزشکان عمل می‌کند، به طوری که یک مرکز پزشکی مانیتورهای بیماران خود را به این سیستم متصل کرده است.

در این ابررایانه، اطلاعات حدود بیش از 250 هزار نفر از 30 سال گذشته بارگذاری شده است و از این اطلاعات برای تشخیص سریع بیماری‌ها استفاده می‌شود. همچنین با تجزیه‌وتحلیل داده‌های ذخیره شده، بیماران در معرض خطر مرگ شناسایی می‌شوند.

تشخیص سریع بیماری، درمان سریع را امکان‌پذیر می‌کند و به طور بالقوه موجب نجات جان بیمار می‌شود، هرچند این سیستم مرگ قریب‌الوقوع بیمار را هم پیش‌بینی می‌کند. 

دکتر استیو هورنگ (Steve Hvrng)، که ریاست پروژه ابررایانه را بر عهده دارد، گفت: «زمانی که بیمار مراجعه می‌کند، هر آنچه درباره وی می‌دانیم، هم اطلاعات دریافت شده در ملاقات جدید و هم در ملاقات‌های قبلی، ثبت می‌کنیم و بعد وضعیت او را با بیماران دیگری که وضعیت‌های مشابه دارند مقایسه می‌کنیم و به این ترتیب بیماری‌هایی را که در آینده ممکن است به آن‌ها مبتلا شود، پیش‌بینی می‌کنیم.
این سیستم، اطلاعات بیماران را در هر سه دقیقه جمع‌آوری می‌کند و تمامی اندازه‌گیری‌های لازم را از سطح اکسیژن گرفته تا فشارخون، انجام می‌دهد»

به گفته دکتر هورنگ، هدف، جایگزین کردن رایانه با پزشکان نیست بلکه به عنوان هوش­مصنوعی به پزشکان کمک می‌کند تا توانایی خود را برای مراقبت از بیماران افزایش دهند.

منبع: ایرنا

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.