about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مهندسان دانشگاه کرنل یک گجت پوشیدنی جدید ابداع کرده اند که با استفاده از سونار حالات صورت فرد را رصد می کند و یک آواتار دیجیتال براساس آن می سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، به این ترتیب برای ساخت آواتار نیازی به دوربین نخواهد بود و نگرانی های امنیتی برطرف می شود.

سونار یا ناوبری و فاصله یابی صوتی نام دستگاه ردیابی است که به کمک منتشر کردن امواج صوتی عمل می‌کند و ارتباط میان یگان‌های زیردریایی و شناور را با هم فراهم می‌کند.

دستگاهی که محققان ساخته اند EarIOنام دارد و متشکل از یک گوشی با میکروفون و همچنین بلندگوهایی در دو طرف سر کاربر است که می توان آن را به هدست های معمولی متصل کرد. هر بلندگو پالس هایی از امواج را به سمت صورت کاربر منتشر می کند که خارج از طیف شنوایی انسان هستند. پژواک این امواج توسط میکروفون ها جذب می شوند.

نمایه های پژواک به دلیل نحوه حرکت، کشش و چین و چروک شدن پوست کاربر در حین ایجاد حالات مختلف صورت یا هنگام صحبت کردن، اندکی تغییر می کنند. پس از آن الگوریتم‌های آموزش‌دیده مخصوص می‌توانند این نمایه های پژواک را تشخیص دهند و به سرعت حالات صورت کاربر را بازسازی کنند و آن را در یک آواتار دیجیتال نمایش دهند.

کی لی یکی از مولفان این پژوهش می گوید: الگوریتم توسعه یافته با کمک هوش مصنوعی ارتباطات پیچیده ای بین حرکات ماهیچه ها و حالات صورت را می یابد که چشمان انسان قادر به شناسایی آن نیست.

محققان سیستم Ear IO را روی ۱۶ شرکت کننده آزمایش کردند. هنگام انجام آزمایش الگوریتم مذکور روی یک موبایل عادی به کار گرفته شد. دستگاه توانست حالات صورت را به خوبی یک دوربین معمولی بازسازی کند. صدای پس زمینه مانند باد، صحبت. کردن یا سروصدای خیابان در توانایی این فناوری برای ثبت اطلاعات صورت تداخلی ایجاد نکرد.

به گفته محققان این فناوری برای شبیه سازی حالات صورت آواتار دیجیتال در بازی های رایانه ای، واقعیت مجازی یا متاورس نیز کارآمد است.

منبع:

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.