about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

زیرساخت شبکه شرکت اپرا هک شد

شرکت سازنده‌ی مرورگر اپرا معتقد است احتمال این که چند هزار کاربر ویندوزی فریب خورده و تروجانی که با یک گواهی دیجیتالی سرقتی این شرکت امضا شده باشد را نصب کنند، وجود دارد.
موسسه خبری سایبربان: شرکت سازنده‌ی مرورگر اپرا معتقد است احتمال این که چند هزار کاربر ویندوزی فریب خورده و تروجانی که با یک گواهی دیجیتالی سرقتی این شرکت امضا شده باشد را نصب کنند، وجود دارد.

این شرکت ادعا کرده که حمله‌ای هدفمند را در زیرساخت شبکه‌ داخلی خود کشف و متوقف کرده است. گرچه اپرا عنوان کرده است که این حمله تأثیرات کمی را بر جای گذاشته ، اما مهاجمان توانسته‌اند دستِ کم یک گواهی دیجیتالی قدیمی و منقضی شده ی این شرکت را سرقت کنند و از آن برای امضای بدافزارها و معتبر جلوه دادن آن‌ها استفاده نمایند. گفتنی است اگر این اتفاق صورت گیرد، بدافزار مخرب که در ظاهر توسط اپرا منتشر شده و حتی می‌تواند در پوششِ خودِ مرورگر اپرا ظاهر گردد، قادر است به آسانی توزیع و منتشر شود. اپرا بیان کرد که نسخه‌ی جدید مرورگر خود را با گواهی جدیدی منتشر می‌کند و از کاربران خواست هرچه سریع‌تر مرورگر خود را به‌روز‌رسانی نمایند.
 
تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.