about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

زیردریایی‌هایی که هک می‌کنند

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ آمریکا به تازگی از نوع خاصی از زیردریایی‌ها استفاده کرده است که از آن‌ها، برای حملات سایبری به سایر کشورها استفاده می‌کند. در صورتی که این ادعای آمریکایی‌ها صحت داشته باشد، جهان باید در انتظار رخدادهای غیر قابل تصوری در دنیای حملات سایبری باشد.
درحقیقت، این زیردریایی‌ها بخش مهمی از راهبرد سایبری آمریکا هستند. دولت آمریکا ادعا می‌کند که از این زیردریایی‌ها فقط به عنوان دیوار دفاعی در مقابل حملات استفاده می‌کند، اما شفاف‌سازی‌های برخی از مقامات واشنگتن نشان داده که این طور نیست و قطعاً زیردریایی‌های مذکور، کاربردی فراتر از امور دفاعی دارند.
مایکل جبالی (Michael Jabaley)، افسر مسئول زیردریایی ارتش آمریکا، در یکی از مصاحبه‌های خود گفت: «ظرفیت بالای دفاعی با بودجه‌ی بالا وجود دارد؛ اما من نمی‌توانم زیاد در مورد آن صحبت کنم، فقط در این حد بدانید که زیردریایی‌های زیادی در خط مقدم حملات سایبری وجود دارند که از آخرین فناوری‌ها بهره می‌برند.»
ظاهراً بر اساس برخی اطلاعاتی که منابع ناشناس منتشر کرده‌اند، این زیردریایی‌ها که «خدمات خاموش» (silent service) نامیده می‌شوند از دهه‌ی 1970 کار خود را در نزدیکی سواحل روسیه آغاز کردند. امروزه، این زیردریایی‌ها مجهز به آنتن‌های پیچیده و ابزارهای کنترل ترافیک اطلاعات هستند.
در سال 2013 و در پی حمله‌ی جاسوسی به ادوارد اسنودن (Edward Snowden)، اطلاعات یکی از این زیردریایی‌های جاسوسی و هکر به نام آناپولیس (Annapolis)، افشاء شد و نشان داد که در هفته، هزاران حمله‌ی سایبری از طریق این زیردریایی انجام می‌شده است.
طبق این اطلاعات افشا شده، این زیردریایی و دیگر زیردریایی‌های ارتش آمریکا، به مناطق درون منطقه‌ای کشورهای مختلف رفته و از داخل خود این کشور و به‌وسیله‌ی ابزارهای جاسوسی مدرن، به هک شبکه‌های این کشور می‌پردازند و یا اطلاعات لازم برای جنگ‌های احتمالی در آینده را به دست می‌آورند.
این در حالی است که ارتش این کشور اعلام کرده به دنبال ساخت پهپادهای زیردریایی برای اجرای مانورهای دریایی است. تولید این پهپادها احتمالاً با اهداف جاسوسی انجام شده و حملات سایبری به دیگر کشورها را افزایش خواهد داد.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.