about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

زِن؛ رقیب پردازنده‌های اینتل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اینتل به علت قدرت پردازنده‌های مرکزی (CPU) تولیدی، تقریباً بیشتر بازار را در اختیار دارد و این موضوع باعث شد شرکت ای. ام. دی (AMD) به حاشیه رانده شده و نتواند با اینتل مقابله کند؛ به همین علت ای. ام. دی اقدام به تولید معماری جدیدی کرد تا بتواند با اینتل به رقابت بپردازد.
شرکت ای. ام. دی (AMD)، از مدت‌ها قبل معماری جدید پردازنده‌های خود را با اسم رمز زِن (Zen)، برای رایانه‌های خانگی با قدرت پردازشی بالا معرفی کرد. این شرکت در نمایشگاه کامپیوتکس  2016 (Computex) اعلام کرد پردازنده‌ی مرکزی تولید شده توسط آن‌ها دارای 8 هسته‌ی فیزیکی و 16 رشته‌ی پردازشی است و در سال 2016 عرضه خواهد شد.
لیزا سو (Lisa Su)، مدیرعامل اِی. اِم. دی اعلام کرد این شرکت در 3 ماهه‌ی سوم سال 2016، نمونه‌هایی از پردازنده‌های خود را برای تعدادی از شرکت‌های همکار خود ارسال می‌کند.
شرکت مذکور یک سوکت جدید با نام «MP4» را نیز برای معماری زن ایجاد کرده است. این سوکت برای اولین بار امکان استفاده از رم‌های «DDR4» را در مادربردها فراهم کرده و پردازنده‌های جدید را با آن سازگار می‌کند. سرعت پردازنده‌ای که با معماری زن ایجاد می‌شوند 40 درصد بیشتر از معماری فعلی‌ای. ام. دی ویشرا (Vishera) است و توانایی پردازش‌های موازی آن به پردازنده‌های اینتل شباهت دارد. قیمت و زمان عرضه‌ی دقیق این پردازنده اعلام نشده است.

_______________________________

1- کامپیوتکس بزرگ‌ترین نمایشگاه تجهیزات رایانه‌ای است که به‌صورت سالانه در تایوان برگزار می‌شود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد