about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

زنجیره تامین عجیبی از شرکت های ساختگی، هویت های جعلی و واسطه ها وظیفه تامین ناوگان پهپادهای داعش را بر عهده داشته اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛‌ حملات کشورهای مختلف علیه مواضع داعش در عراق و سوریه چیز زیادی را از این گروهک تروریستی باقی نگذاشته، از اینرو اندک نیروهای باقیمانده آنها با از دست دادن جبهه های زمینی به روش های دیگری نظیر استفاده از پهپاد نظامی برای بمباران روی آورده اند.

این پهپادها معمولا شامل کوادکوپترهای آماده ای هستند که در کشورهای دیگر خریداری شده و پیش از ارسال به خط مقدم داعش اصلاحاتی روی آنها اعمال شده است. 

میزان استفاده تروریست های داعش از این گجت ها بسیار گسترده بوده، برای مثال ژنرال «ریموند توماس»، از فرماندهان نیروهای ویژه آمریکا می گوید:

در یکی از عملیات ها شاهد به پرواز درآمدن ۷۰ پهپاد طی ۲۴ ساعت بودیم و سلاح چندانی هم برای انهدام آنها در اختیار ما نبود.

در سال ۲۰۱۷ با هجوم نیروهای ائتلاف به موصل، حملات هوایی داعش به اوج خود رسیده و ماهانه بین ۶۰ تا ۱۰۰ بمباران از طریق پهپاد صورت می گرفت. یکی از نیروهای سوری نیز مدعی شده که در رقه پهپادهای داعش روزانه ۱۵ بار خطوط تدارکات آنها را هدف قرار داده اند.

برنامه تامین این گجت ها برای ناوگان پرنده های مرگبار داعش توسط دو برابر بنگلادشی طراحی شده بود که برای رسیدن به هدف خود از شرکت هایی ساختگی و حقیقی در سراسر دنیا بهره برده اند.

این دو برادر به نام های «سوجان» و «آتول»  کارآفرین های حوزه آی تی در بنگلادش بودند اما امپراتوری فناوری خود را به مرکزی برای پشتیبانی از ناوگان پهپادهای داعش تبدیل کرده بودند.

این دو در کشورهای انگلیس، اسپانیا و بنگلادش شرکت هایی ساختگی را برای نقل و انتقال پول و تدارکات تاسیس کرده و پهپادها و تجهیزات اضافی را از نه شرکت مختلف در آمریکا و کانادا خریداری می کردند.

این دو به منظور افزایش برد و تبدیل گجت های عادی به پهپاد نظامی با استفاده از نام های مستعار و از طریق شرکت هایی دیگر در دانمارک، استرالیا و آمریکا تجهیزات جانبی نظیر دوربین، جی پی اس و آنتن را به کشورهای مجاور داعش از جمله ترکیه وارد کرده و از طریق مرز به دست تروریست ها می رساندند.

سوجان پس از مدتی رسما به داعش پیوسته و برای مبارزه در خط مقدم به سوریه رفت. او طی بمباران رقه در سال ۲۰۱۵ کشته شد اما زنجیره تامین آنها برای نقل و انتقال پول و پهپاد کماکان به فعالیت خود ادامه می داد.

این شبکه پس از مدت ها به صورت کامل منهدم شد اما چگونگی تبدیل ابزارهای سرگرمی به پهپاد نظامی و ضعف های موجود در سیستم خرید و حمل و نقل بین المللی قابل توجه است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.