about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه 3 اسفند هیئت دولت اعلام کرد که میزان استفاده مردم از پلتفرم‌های بومی در حال افزایش است تا جایی که میزان کاربران یکتای این پلتفرم‌ها در مجموع به ۳۵ میلیون کاربر رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه 3 اسفند هیئت دولت اعلام کرد که میزان استفاده مردم از پلتفرم‌های بومی در حال افزایش است تا جایی که میزان کاربران یکتای این پلتفرم‌ها در مجموع به ۳۵ میلیون کاربر رسیده است. 

او همچنین به آماری از وضعیت کاربران این پلتفرم‌ها اشاره کرد و گفت:‌ «در حال حاضر تعداد کاربران فعال ماهانه ایتا به ۲۱ میلیون نفر رسیده است. در این زمینه میزان کاربران فعال ماهانه بله و روبیکا نیز به ترتیب برابر ۱۴.۵ و ۳۸ میلیون کاربر است.»

او تاکید کرد که تمام برنامه و تلاش وزارت ارتباطات این است که زیرساخت‌های لازم را به صورت یکسان برای خدمات‌رسانی با کیفیت در اختیار پلتفرم‌های بومی قرار دهد. 

همچنین هفته جاری نیز عیسی زارع‌پور در گفت‌وگو با خانه ملت اعلام کرده بود که بیش از ۶۰ درصد از مردم و کسب‌وکارهایشان به پیام‌رسان‌های داخلی وارد شده‌اند و از این پلتفرم‌ها استفاده می‌کنند.

او با اشاره به افزایش درآمد شرکت ملی پست برای جابه‌جایی حجم مرسولات مردم، آن را یک شاخص قابل‌اتکا در زمینه رونق کسب‌و‌کارها در پیام‌رسان‌های داخلی دانسته و گفته بود: «به‌واقع این شاخص نه‌تنها به حالت قبل برگشته، بلکه افزایش پیدا کرده است.»
 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.