about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رگولاتور آنتی تراست آلمان قصد دارد اقداماتی برای کنترل اپل انجام دهد. رگولاتور آلمانی «بوندسکارتلامت» (Bundeskartellamt) معتقد است اهمیت شرکت اپل برای رقابت در بازارهای مختلف قابل توجه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، آندریس موند رئیس این سازمان می گوید: شرکت مذکور اپراتور یک اکوسیستم دیجیتالی پیچیده با اهمیت زیاد در حوزه رقابت نه تنها در آلمان بلکه در سراسر اروپا و جهان است.

براساس تصمیم رگولاتور آنتی تراست آلمان می توان برخی فعالیت های شرکت که تهدیدی برای رقابت به حساب می آیند را هدف گرفت و به طور موثر از آنها جلوگیری کرد.

اپل اعلام کرد به همکاری با دفتر کارتل ادامه می دهد تا نگرانی های آنها را درک کند اما تصمیم دارد نسبت به این تصمیم اعتراض کند.

سخنگوی این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: دفتر کارتل از رقابت سنگین پیش روی اپل در آلمان اشتباه برداشت کرده است و ارزش مدل تجاری که حریم خصوصی و امنیت را در اولویت قرار می دهد را تنزل داده است.

این سازمان آلمانی هم اکنون اعلام کرده آلفابت (شرکت مادر گوگل) و متا (شرکت مادر فیس بوک) شرکت هایی با اهمیت زیاد در حوزه رقابت در بازارها به حساب می آیند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.