about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رژیم صهیونیستی در حال توسعه گنبد سایبری به عنوان نسخه دیجیتال گنبد آهنین است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رژیم صهیونیستی در حال توسعه نسخه دیجیتالی سیستم دفاع هوایی «گنبد آهنین» خود برای مقابله با تهدیدات و حملات در فضای سایبری است.

این تأسیسات به نام گنبد سایبری (Cyber Dome)، در حدود 90 دقیقه از تل‌آویو، مرکز اقتصادی و فناوری رژیم غاصب، فاصله دارد.

گنبد سایبری با کمک هوش مصنوعی (AI) و ارتش کوچکی از پرسنل اطلاعاتی ساخته می‌شود.

بنابر ادعای کارشناسان، این پلتفرم به ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی در برابر حملات سایبری پیچیده کمک می‌کند.

پلتفرم فوق توسط کارشناسان امنیت سایبری از بخش‌های مختلف، از جمله وزارت دفاع، ارتش و آژانس‌های جاسوسی موساد و شین‌بت تشکیل خواهد شد.

ارتقای امنیت سایبری ملی

در پی حمله غافلگیرانه گروه حماس در اوایل ماه جاری، رژیم کودک‌کش در حال حاضر با تهدیدهای فزاینده‌ای در فضای سایبری مواجه است.

رژیم صهیونیستی حملات متعددی را به وب‌سایت‌ها و رسانه‌های اطلاعاتی دولتی از جمله روزنامه اورشلیم پست گزارش کرد؛ همچنین اعلام کرد که حساب شبکه اجتماعی اسحاق هرتزوگ (Isaac Herzog)، رئیس‌جمهور رژیم غاصب برای مدت کوتاهی هک شده است.

با در نظر گرفتن این تهدیدات فزاینده، گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، رئیس اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی ادعا کرد که گنبد سایبری را با مکانیسم‌های جدید امنیت سایبری ملی ارتقا خواهد داد.

وی مدعی شد که ابزارها و خدماتی را برای تقویت حفاظت از دارایی‌های ملی و همگام‌سازی شناسایی، تجزیه و تحلیل و کاهش تهدیدات در اراضی اشغالی ارائه می‌کند.

با این حال، جزئیات خاصی در مورد مکانیسم‌ها و ابزارهای سیستم دفاع سایبری ارائه نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.