about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در اظهارات جدیدش ذات تروریستی بودن این رژیم را بار دیگر نمایان ساخت و فاش کرد که اسرائیل در سالهای اخیر چندین بار به قصد حذف و ترور مسئولین ارشد سایبری در کشورهای محور مقاومت اقدام کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ رژیم صهیونیسیتی از ابتدا، بنیانش را با غصب ، غارت و قتل بنا کرد و جهانیان شاهد بوده اند که این رژیم جعلی برای ادامه حیات و زیاده خواهی هایش دست به چه جنایاتی که نزده است.

آنها برای جلوگیری از پیشرفت های دیگر کشور ها دست به هر نیرنگ و خیانتی زده اند و در جریان برنامه های صلح آمیز انرژی هسته ای ایران ، بخل ، حسد و کینه ورزی هایشان را با ترور دانشمندان هسته ای ملت ایران به نمایش گزاشته اند. اما اینبار که پیشرفت های مخالفینشان را گسترده تر از همیشه دیده اند و شاهد توانمندی های مختلف آن ها مخصوصا در زمینه سایبری نیز هستند، ازاین جهت بار دیگر لرزه به اندام پیکر کم توانشان افتاده و از تهدید و ترور سخن به میان اورده اند.

 وزیر دفاع رژیم صهیونیستی بنی گانتز می گوید وزارت وی در حال حاضر در حال بررسی نشریات مربوط به استفاده از سیستم های توسعه یافته توسط شرکت‌های سایبری اسرائیلی است که اشاره به اخبار منتشر شده سیستم شنود و تجسس Pegasus NSO دارد.

او ادعا کرد:

از این موضوع آگاه است و اسرائیل به عنوان یک دموکراسی لیبرال غربی، صادرات محصولات سایبری را طبق قانون کنترل صادرات امنیتی و مطابق با استانداردهای بین المللی کنترل می‌کند.

 اسرائیل به عنوان یک سیاست، صادرات محصولات سایبری تحت نظارت را فقط به منظور استفاده قانونی و به ویژه برای پیشگیری و تحقیق در مورد جرایم و تروریسم به دولتها مجاز می داند. کشورهایی که این سیستم ها را خریداری می کنند باید تعهدات خود را برای تأمین این شرایط انجام دهند. 

او در حالی این ادعاها را تکرار می کند که نقش سایبری جاسوس افزار این رژیم در قتل جمال قشقچی بر همگان روشن شده  و بار دیگر نیز در مجامع بین المللی مطرح و حاشیه ساز شد.

وی بار دیگر در مورد حوزه سایبر، کشور ایران را طبق ادعاهای بی اساس محکوم  و تأکید کرد :

«در سال‌های اخیر تعداد حملاتی که توسط عناصر دشمن، از جمله ایران و هم‌ پیمانان وابسته به آن به منظور دستیابی به سیستم های زیرساخت فناوری اطلاعات ملی اسرائیل انجام شده، افزایش چشمگیری داشته است.اسرائیل به طور مداوم برای محافظت در برابر حملات سایبری در تلاش است.»

این وزیر دفاع  به طور آشکارا ماهیت و ذات تروریستی بودن این رژیم را مجددا نمایان ساخت و گفت:

اسرائیل در سالهای اخیر چندین بار به مقر سایبری دشمنانش مخصوصا گروه مقاومت حماس حمله کرده است و در ماه مه گذشته جمعه تحلا، شخص اول شبکه سایبری آنها را شناسایی و ترور کرده است.

همچنین تمیر هیمن، رئیس سازمان ضد اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به «آمان» ، در این کنفرانس گفت:

«به عنوان بخشی از آخرین عملیات ها در غزه، اطلاعات جمع آوری شده از منابع مختلف از جمله فضای سایبری منجر به خروجی های عملیاتی عالی شده است.»
 

Paragraphs
رژیم

وی در ادامه گفت:

«اسرائیل در ابعاد سایبری دائماً در معرض خطر است و گاهی علیه آن اقداماتی انجام می‌گیرد. ما از طریق قابلیت‌های دفاعی پیشرفته قادر به مقابله با بیشتر تهدیدها هستیم. مانند سایر ابعاد نبرد، دفاع به تنهایی کافی نیست. کسی که از طریق هوا، دریا، زمین یا فضای سایبری به اسرائیل حمله کند، باید درک کند که چه خطری دارد. از آنجا که آنها بارها و بارها شاهد بودند ، هر حمله‌ای با پاسخ متقابل همراه خواهد بود.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد