about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) به‌ زودی لغو محدودیت واردات گوشی باقیمت بالای ۳۰۰ یورو را ابلاغ خواهد کرد.

با دستور حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت، واردات گوشی طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و محدودیت اخیر ایجادشده برای واردات گوشی باقیمت بالای ۳۰۰ یورو تا اطلاع ثانوی حذف می‌شود.
ممنوعیت واردات گوشی بالای ۳۰۰ یورو دو روز پیش با انتشار اطلاعیه‌ی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم خانگی اعلام شد. پس از آن، سیلی از اعتراض‌ها در فضای مجازی روانه شد که واکنش وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات را نیز برانگیخت.
آذری‌جهرمی در توییت خود نوشت این قانون اشکالات اساسی دارد و باید بازنگری شود. امیر ناظمی نیز در توییتی نوشت که این ممنوعیت واردات، قیمت گوشی را بالابرده و باعث قاچاق بیشتر موبایل می‌شود.
به‌روزرسانی:
سعید عباسپور، مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت اعلام کرده که اعمال ممنوعیت واردات گوشی‌های تلفن همراه بالای ۳۰۰ یورو به گمرکات ابلاغ نشده است و در این رابطه، کمیته‌ی مشترک میان بانک مرکزی و وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات تصمیم نهایی را اعلام خواهند کرد.
عباسپور در مورد خبری که در این رابطه منتشرشده، گفته که مصوبات صورت‌جلسه‌ی کمیته‌ی تخصیص ارز بانک مرکزی هنوز به تائید کمیته مشترک بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نرسیده و بنابراین به گمرکات نیز ابلاغ نشده است؛ این در حالی است که انجمن واردکنندگان موبایل و شرکت‌های واردکننده‌ی گوشی تلفن همراه اعلام کرده‌اند تصمیم منع واردات گوشی باقیمت بالای ۳۰۰ یورو و ثبت سفارش نشدن آن‌ها بیش از سه ماه است که به آن‌ها ابلاغ‌شده است.
به گفته‌ی مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت، بر اساس صورت‌جلسه‌ی مربوطه، واردات به‌صورت مسافری با رعایت فرآیندهای مرتبط با رجیستری کالا در مورد گوشی‌های تلفن همراه بالای ۳۰۰ یورو نیز ممنوع نبوده؛ اما درنهایت، تصمیم‌گیری نهایی با تائید کمیته مشترک میان بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت خواهد گرفت که متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
به‌روزرسانی:
وزارت صنعت، معدن و تجارت، درنهایت اعلام کرد که بر اساس آخرین مذاکرات بین بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تا این لحظه هیچ‌گونه تغییری در رویه‌ی واردات گوشی تلفن همراه بالای ۳۰۰ یورو ایجاد نشده است.
در کمیته‌ای که این سه نهاد امروز برگزار کردند، مقرر شد تا هیچ‌گونه تغییری در رویه‌ی واردات گوشی تلفن همراه، اعم از تجاری و همراه مسافر ایجاد نشود. بر این اساس، تمامی واردکنندگان می‌توانند بر اساس مقررات و دستورالعمل‌های ابلاغی به گمرکات سراسر کشور، نسبت به واردات گوشی تلفن همراه اقدام کنند.
امید است با ابلاغ این تصمیم از سوی وزارت صمت، قیمت انفجاری گوشی تلفن همراه در بازار که چند روزی است در حال افزایش است و از دیروز با افزایش بسیار، و دست‌کم قیمت دو برابری مواجه شده بود، به‌زودی کاهش یابد و به قیمت اصلی به فروش برسد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.