about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس مرکز فضای مجازی سپاه استان بوشهر با اشاره به برگزاری رویداد تولید محتوای فضای مجازی گفت: این رویداد در بخش‌های پویانمایی، موشن‌گرافیک، اپلیکیشن و بازی‌های یارانه‌ای، تولید پوستر و کلیپ در بوشهر برگزار می شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان مهراب کیانی در گفت‌وگو از برگزاری سومین دوره رویداد تولید محتوای فضای مجازی در استان خبر داد و اظهار داشت: رویداد تولید محتوای فضای مجازی در استان بوشهر از 12 تا 14 آبان‌ماه در حسینیه عاشقان ثارالله بسیج بوشهر برگزار می‌شود.

وی جمعه 14 آبان‌ماه را زمان اختتامیه سومین دوره رویداد تولید محتوایی فضای مجازی استان بوشهر اعلام کرد و گفت: رویداد یاد شده فردا با حضور مسئول فضای مجازی ستاد کل نیروهای مسلح ایران برگزار می‌شود.

رئیس مرکز فضای مجازی سپاه استان بوشهر با بیان اینکه رویداد یاد شده را در بخش‌های ملی، پویانمایی، موشن‌گرافیک، اپلیکیشن و بازی‌های یارانه‌ای دانست و بیان کرد: در بخش استانی نیز تولید پوستر و کلیپ مورد توجه برگزاری سومین دوره رویداد تولید محتوای فضای مجازی استان بوشهر قرار دارد.

کیانی با بیان اینکه جوانان به‌صورت گروهی و فردی در این رویداد در مدت 2 روز به تولید محتوا می‌پردازند خاطر نشان کرد: محتواهای تولید شده در روز پایانی پس از بررسی به برترین‌ها جوایزی اهدا می‌شود و برترین‌ها به مرحله کشوری که در پایان آبان‌ماه برگزار می‌شود راه می‌یابد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه در 14 آبان‌ماه با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار می‌شود خاطر نشان کرد: بستر فضای مجازی بستر آزادی است و افراد مختلف نسبت به تولید محتوا اقدام می‌کنند ولی در تولیدات فاخر و گروه‌های موفق بیش از 20 گروه فعالیت می‌کنند و در بخش انفرادی صدها نفر در تولید محصولات اقدام می‌کنند.

رئیس مرکز فضای مجازی سپاه استان بوشهر ظرفیت جوانان بوشهری در تولید محتوا در فضای مجازی را بسیار مطلوب دانست و تصریح کرد: حمایت از اینگونه فعالیت و رویداد امری مهم است که پس از تولید این محصولات این افراد رها نشوند که نقش آنان در فضای مجازی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
کیانی اضافه کرد: سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال سپاه استان بوشهر در راستای استعدادیابی و حمایت از گروه‌های فعال این حوزه در بخش‌های پویانمایی، ساخت نرم افزار و بازی‌های یارانه‌ای در بوشهر برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.