about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رویای ژاپنی‌ها: المپیک 2020 روبات‌ها در توکیو

نخست وزیر ژاپن،‌ شینزو آبه، که در پس این پروژه قرار دارد بر این اعتقاد است که با برگزاری این المپیک در تابستان 2020 سرآمد بودن ژاپن در فناوری روباتیک تثبیت خواهد شد. وی که از کارخانه تولید روبات برای سایر صنایع بازدید می‌کرد، ایده‌های کشور خود را مطرح کرد که چگونه ژاپنی‌ها روی این علم سوار شده و قصد دارند روبات‌ها را در تمامی جنبه‌های زندگی مردم دخالت مثبت دهند.

وی همچنین از انقلاب روباتیک صحبت کرده و گفت همه روبات‌ها همراه با صاحبان خود در ژاپن گرد هم خواهند آمد و تمام مهارت‌های فناورانه خود را در مسابقات تعریف‌شده در المپیک بکار خواهند گرفت.

انقلاب روباتیک درواقع ارزش صنعت روبات‌ها را به درجه کیفی بالا می‌رساند و با تجمیع ایده‌های نوین می‌تواند این صنعت را به جلو براند. نخست‌وزیر ژاپن که جزییات بیشتری از انقلاب روباتیک موردنظر خود نگفت، می‌داند که پس از گذشته چند دهه از توسعه روبات‌ها و هوش مصنوعی، می‌توان به‌خوبی توسعه روبات‌ها در سایر صنایع را مشاهده کرد و با راه‌اندازی المپیکی مخصوص روبات‌ها امیدها را در این زمینه افزایش می‌دهد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.