about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رویای زندگی رباتیک تا 5 سال آینده محقق می‌شود

بنیان‌گذار بزرگترین استارتاپ ژاپنی اعلام کرد با ترکیب هوش مصنوعی و علم رباتیک، می‌توانیم رویای زندگی رباتیک را به زودی محقق سازیم. در ادامه از جزئیات این موضوع مطلع خواهیم شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تورو نیشیکاوا (Toru Nishikawa)، بنیان‌گذار بزرگترین استارتاپ ژاپنی معروف به پریفرد نتورکز (Preferred Networks) اظهار کرد با برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده قصد داریم تا 5 سال آینده، رویای زندگی رباتیک را محقق سازیم. ما در آینده نزدیک شاهد عرضه ربات های خودران خواهیم بود که می‌توانند اتاق را تمیز کرده و به راحتی اشیای روی زمین را بلند کنند. استارتاپ پریفرد نتورکز بر این باور است که می‌تواند تا 5 سال دیگر ربات‌های رونمایی شده خود را به دست مشتریان برساند.

ترکیب زندگی رباتیک و هوش مصنوعی

استارتاپ پریفرد نت‌ورکز در حال حاضر بیش از دو میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده و به علت تمرکز بر حوزه هوش مصنوعی از شهرت زیادی برخوردار است. این استارتاپ در حوزه فناوری خودروهای خودران نیز فعال بوده و با شرکت‌های پاناسونیک و تویوتا همکاری می‌کند. همچنین نیشیکاوا بر این باور است که هدف این استارتاپ تنها عرضه فناوری هوش مصنوعی نیست، بلکه تمرکز آنها برای ارائه ترکیبی از هوش مصنوعی و علم رباتیک خواهد بود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.