about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

91 درصد شرکت‌های هندی در سال 2022 با حملات باج‌افزاری مواجه شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت اطلاعات سایبرآرک (CyberArk)، اعلام کرد که بیش از 91 درصد از سازمان‌های هندی در سال گذشته حملات باج‌افزاری را تجربه کرده‌اند، در حالیکه 55 درصد از سازمان‌های آسیب‌دیده گزارش داده‌اند که 2 بار یا بیشتر برای بازیابی هزینه پرداخت کرده‌اند و این آمار نشان می‌دهد که احتمالاً قربانی کمپین‌های اخاذی مضاعف شده‌اند.

سایبرآرک در گزارش خود گفت که سازمان‌های هندی در سال 2022 بدهی‌های سایبری رو به رشدی را تجربه کردند که در آن هزینه‌های امنیتی در طول دوره همه‌گیری باعث تأخیر در سرمایه‌گذاری در طرح‌های تجاری دیجیتال گسترده‌تر شد.

در سال 2023، انتظار می‌رود سطح بدهی‌های سایبری در نتیجه رکود اقتصادی، افزایش گردش مالی کارکنان، کاهش هزینه‌های مصرف کننده و محیط نامطمئن جهانی افزایش یابد.

روهان وایدیا (Rohan Vaidya)، مدیر منطقه‌ای سایبرآرک در هند و کشورهای آسیای جنوبی، اظهار داشت :

«محیط‌های جدید هویت‌های جدیدی ایجاد می‌کنند و در نتیجه، هویت‌های در معرض خطر برای مهاجمان برای فرار از دفاع سایبری و دسترسی به داده‌ها و دارایی‌های حیاتی، ترجیح داده‌شده‌ترین روش باقی خواهد ماند.»

علاوه بر این، گزارش شرکت نشان داد که همه سازمان‌ها (100 درصد) در هند در سال جاری انتظار مصالحه مرتبط با هویت را دارند که ناشی از کاهش اقتصادی، عوامل ژئوپلیتیکی، پذیرش ابر و کار ترکیبی است.

حدود 84 درصد شرکت‌های هندی گفتند که این به عنوان بخشی از یک ابتکار تحول دیجیتال مانند پذیرش ابر یا مهاجرت برنامه‌های قدیمی اتفاق می‌افتد.

تقریباً 61 درصد از متخصصان امنیتی انتظار دارند که تهدیدهای مبتنی بر هوش مصنوعی در سال 2023 بر سازمان آنها تأثیر بگذارد و بدافزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی به عنوان مهم‌ترین نگرانی ذکر شده است.

در این گزارش آمده است که حدود 92 درصد از سازمان‌ها احساس می‌کنند که تزریق کد/بدافزار به زنجیره تأمین نرم‌افزارشان یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی سازمان‌هایشان است.

مَت کوهن (Matt Cohen)، مدیر اجرایی سایبرآرک توضیح داد :

«تحول کسب‌وکار، که به‌وسیله ابتکارات دیجیتال و ابر هدایت می‌شود، همچنان به افزایش هویت‌های سازمانی جدید منجر می‌شود. در حالیکه مهاجمان دائماً در حال نوآوری هستند، هویت‌های به خطر افتاده همچنان مؤثرترین راه برای دور زدن دفاع سایبری و دسترسی به داده‌ها و اطلاعات حساس است.»

45 درصد پاسخ دهندگان معتقدند که دسترسی به اعتبار همچنان خطر شماره یک برای پاسخ دهندگان است، پس از آن فرار از دفاع (34 درصد)، اعدام (34 درصد)، دسترسی اولیه (31 درصد) و افزایش امتیاز (26 درصد) قرار دارند.

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.