about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

به گفته کارشناسان، فیلیپین با کمبود استعدادهای امنیت سایبری مواجه است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته توسعه‌دهنده نرم‌افزار آنتی ویروس فورتینت (Fortinet)، در فیلیپین و سایر کشورهای آسیایی، اکثر شرکت‌ها استخدام استعدادهای امنیت سایبری را به دلیل کمبود مهارت‌ها دشوار می‌دانند که می‌تواند ضربه‌ای به عملیاتهای تجاری وارد کند.

راشیش پاندی (Rashish Pandey)، معاون بازاریابی و ارتباطات در این شرکت، گفت که 71 درصد از پاسخ دهندگان در مطالعه اخیر شرکت گفته‌اند که در جستجوی استعدادهای واجد شرایط فناوری برای امنیت سایبری زمان دشواری را سپری می‌کنند.

او توضیح داد :

«با پذیرش فناوری‌هایی مانند ابر و اتوماسیون از سوی بیشتر سازمان‌ها، موضوع کمبود کارشناسان امنیت سایبری تشدید شده است.»

در این نظرسنجی، 79 درصد از شرکت‌هایی که هیئت مدیره دارند، پیشنهاد کردند که کارکنان امنیت سایبری بیشتری داشته باشند. این امر در حالی مطرح شد که همه‌گیری کرونا باعث تسریع تغییر به سمت دیجیتالی شدن از جمله راه‌اندازی کار و یادگیری از راه دور، پرداخت‌های آنلاین و تجارت الکترونیک شد.

پاندی خاطرنشان کرد که با افزایش تقاضا برای استعدادهای امنیت سایبری، 63 درصد ادعا کردند که کمبود مهارت منجر به پیامدهای شدید امنیت سایبری برای تجارت می‌شود.

طبق این مطالعه، کمبود کارکنان می‌تواند منجر به نظارت بر فرآیند و رویه‌ها، عدم آگاهی از تمام تهدیدات موجود در شبکه و کمبود زمان برای انجام ارزیابی و مدیریت صحیح ریسک شود.

ماریو لوئیس کاستاندا (Mario Luis Castañeda)، مدیر فورتینت در فیلیپین، اظهار داشت :

«متخصصان جوان امنیت سایبری نیز پس از دریافت آموزش، تمایل دارند شرکت‌های خود را برای پرداخت بهتر ترک کنند. آنها این افراد را آموزش می‌دهند و پس از 3 سال، زمانی که به بازار عرضه می‌شوند، از سوی شرکت‌های دیگر سرقت می‌شوند. بعد از پرداخت اینهمه هزینه برای صدور گواهینامه افراد خود، آنها فقط می‌روند؛ و برای شرکت‌هایی که آنها را شکار می‌کنند، این یک راه‌حل آسان است.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد