about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کوالکام در کنار معرفی کجدار و مریز چیپست اسنپداگون ۸۵۵ از نخستین سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر التراسونیک سه بعدی جهان به نام 3D Sonic Sensor هم رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شاید این خبر در غوغای مربوط به چیپست ۷ نانومتری جدید کمرنگ شود اما در آینده نزدیک تغییراتی قابل توجه را در طراحی و کارایی موبایل ها ایفا خواهد کرد. اگرچه پیش از این شرکت های ویو و وان پلاس در محصولاتشان شکل دیگری از این راهکار امنیتی را معرفی کرده اند اما در عمل هنوز به بلوغ کافی نرسیده اند.

سنسورهای این دو شرکت از طریق تابش نور به انگشت آن را اسکن کرده و با الگوی از پیش ذخیره شده تطبیق می دهد اما اگر انگشت کاربر کثیف باشد سنسور قادر به تشخیص آن نخواهد بود. علاوه بر این از نظر تئوری می توان آنها را از طریق تصویر اثر انگشت فریب داد. 

سنسور جدید کوالکام اما از روشی متفاوت بهره می برد و به جای ذخیره یک تصویر صرف از انگشت، امواج صوتی را به سمت سطح ارسال کرده و مدلی سه بعدی از انگشت را ایجاد می کند. به لطف این قابلیت تمیز نبودن انگشت تاثیری روی کارایی آن نداشته و با قرار دادن تصاویر با کیفیت بالا هم نمی توان از سد آن عبور کرد.

غول های بزرگ فناور نظیر سامسونگ و اپل به بهانه عدم اطمینان از امنیت حسگر اثر انگشت اپتیکال به آن روی خوش نشان ندادند اما سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر التراسونیک کوالکام حداقل روی کاغذ دریچه جدیدی را بر روی حسگر انگشت زیر نمایشگر باز می کند. بر اساس شایعات کنونی در پرچمدارهای گلکسی اس ۱۰ سامسونگ شاهد پیاده سازی این نوع سنسورها خواهیم بود.

با این حال تا زمان پیاده سازی عملی آن نمی توان روی کارایی این سنسورها حساب کرد چرا که نمونه های فیزیکی فعلی از دقت و سرعت بالایی برخوردار هستند و کنار زدن آنها چندان هم ساده نخواهد بود.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.