about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

صنایع هوافضای اسرائیل از یک سیستم نظارتی جدید و ارائه دهنده تصاویر آگاهی موقعیتی از اهداف متحرک رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) از «WASP»، سیستم نظارتی جدید ارائه دهنده تصاویر آگاهی موقعیتی از اهداف متحرک، رونمایی کرد. این سیستم با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی می‌تواند تصاویر با وضوح بالا در شب و روز را ضبط کند و اهداف مربوط به مأموریت‌ها و اهداف را ردیابی و شناسایی کند وبه اپراتور سیستم هشدار دهد. WASP با پلتفرم‌هایی مانند پهپادها، هواپیماهای بدون سرنشین، هواپیماها و بالن‌های نظارتی سازگار است.

موشه لِوی (Moshe Levy)، معاون اجرایی صنایع هوافضای اسرائیل و مدیر کل گروه هوایی نظامی گفت :

«توسعه WASP نشان دهنده راهبرد جدید صنایع هوافضای اسرائیل برای توسعه سیستم‌های اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) و قابلیت‌های همجوشی اطلاعات است. WASP با ارائه یک تصویر کاملاً دقیق اطلاعاتی در یک منطقه وسیع، آگاهی موقعیتی 2 لایه‌ای عالی را شامل اطلاعات بصری و اطلاعاتی فراهم می‌کند. به عنوان یک سیستم جمع و جور و سبک، می‌توان آن را روی طیف وسیعی از پلتفرم‌ها نصب کرد تا قابلیت‌های اطلاعاتی قوی را از قبل در سطح تاکتیکی فراهم کند.»

منطقه تحت پوشش WASP و همچنین وضوح آن، با توجه به ارتفاع و پلتفرم آن تغییر می‌کند. این سیستم هنگام سوار شدن روی یک پهپاد تاکتیکی مانند «BirdEye 650D»، می‌تواند 2 کیلومتر مربع را طی کند و تمام اهداف در حال حرکت را تشخیص دهد. سیستم نصب شده روی «Heron 1» نیز می‌تواند تا 15 کیلومتر مربع را پوشش دهد.

صنایع هوافضای اسرائیل در سال 1953 تأسیس شد و یکی از بزرگ‌ترین کارفرمایان فناوری اسرائیل محسوب می‌شود. این سازمان فناوری‌هایی را برای صنایع فضایی، زمینی، هوایی، دریایی و سایبری شامل ماهواره‌ها، پهپادها، موشک‌ها، راه‌حل‌های اطلاعاتی، سیستم‌های تسلیحاتی، دفاع هوایی و رباتیک، رادارها، جت‌های تجاری، ساختارهای هوایی و غیره توسعه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.