about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سامانه شناسایی و تشخیص کووید 19 با کمک فناوری هوش مصنوعی در دانشگاه شریف رونمایی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربیان؛ نخستین سامانه تشخیص پونومی کویید ۱۹ با کمک فناوری هوش مصنوعی با بیش از ۹۷ درصد دقت با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و فرمانده ستاد مقابله با کرونا رونمایی شد.

طی برگزاری مراسمی در معاونت علمی، سامانه تشخیص پونومی کویید ۱۹ با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی از طریق تصاویر CT اسکن قفسه سینه توسط تیم محققان دانشگاه صنعتی شریف با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و کرمان طراحی و امروز  شنبه ۱۵ فروردین ماه باحضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران رونمایی شد.

در حال حاضر در دنیا برای تشخیص بیماری کرونا و ویروس کویید ۱۹ روش‌های متعددی وجود دارد، اما آنچه اثبات شده است و انجمن رادیولوژی آمریکا نیز تایید کرد اسکن قفسه سینه بهترین راه برای تشخیص ابتلا به این ویروس است. بر این اساس این سامانه راه‌اندازی شد.

این سامانه در حال حاضر با دقت بیش از ۹۷ درصد طراحی شده و تا هفته آینده از طریق وب در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرار خواهد گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.