about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رونمایی اینتل از معماری پردازنده سانی کُو

اینتل قصد دارد با نسل یازدهم کارت گرافیک مجتمع خود قدرت محاسباتی گرافیکی بیش از یک ترافلاپ را به کامپیوترها بیاورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنا بر آنچه اینتل در ساعاتی قبل اعلام کرده این کارت گرافیک ها می توانند امکان تجربه بازی های کامپیوتری بدون نیاز به کارت های اختصاصی را فراهم کنند. برای مقایسه باید اشاره کرد که ایکس باکس وان ایکس به پردازشگر گرافیکی با قدرت 6 ترافلاپ مجهز شده است و پلی استیشن 4  هم در این زمینه 4.2 ترافلاپس قدرت دارد. پردازشگر گرافیکی HD4800 از AMD که اولین بار رکورد یک ترافلاپ را شکست در حدود یک دهه قبل عرضه شده بود.

ادعا شده که نسل یازدهم کارت گرافیک اینتل در زمینه اپلیکیشن های محبوب تشخیص تصویر تا دو برابر سریعتر از نسل 9 خواهد بود و در عین حال بیش از دو برابر واحدهای اجرایی (64 در مقایسه با 24) خواهد داشت.

اینتل قصد دارد کارت گرافیک نسل یازدهم را با پردازنده های 10 نانومتری در سال آینده میلادی همراه کند. علاوه بر این گفته شده که چیپ های مبتنی بر فناوری سه بعدی فوویروس در 2019 از راه می رسند.

کارت گرافیک مستقل اینتل در 2020 از راه می رسد.

البته باید اشاره کرد که تصمیم اینتل مبنی بر ارائه کارت گرافیک های مجتمع قوی تر موجب نخواهد شد که این شرکت از عرضه کارت گرافیک مستقل در آینده منصرف شود. گفته شده که کارت مستقل اینتل در سال 2020 از راه خواهد رسید.

اینتل همچنین از نسل بعدی معماری چیپ های خود به نام سانی کو (Sunny Cove) خبر داده است. اولین پردازنده مبتنی بر این فناوری قرار است از سری زئون برای سرورها و سری Core برای کامپیوترهای دسکتاپ باشد. گفته شده که این پردازنده ها در سال آتی میلادی از راه خواهند رسید. همان طور که انتظار می رود این چیپ ها در مقایسه با نسل فعلی سرعت بالاتر در کنار مصرف انرژی بهینه تر را ارائه خواهند داد.

اینتل اعلام کرده که در معماری جدید پردازنده های سانی کو بر کاهش تأخیر با استفاده از الگوریتم های جدید تمرکز شده تا ظرفیت پذیرش داده ها با استفاده از بافر و کشِ بیشتر افزایش پیدا کند. علاوه بر این انتظار می رود کارایی این پردازنده ها در زمینه های مرتبط با ارزهای مجازی و فشرده سازی بهبود یابد. انتظار می رود در رویداد کامپیوتکس در ماه مه سال 2019 (خرداد 1398) شاهد ارائه اطلاعات بیشتری از سوی اینتل در مورد این چیپ ها باشیم.

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.