about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از ۳ سامانه هوش مصنوعی

سه سامانه هوش مصنوعی "ساها، سهاب و هوشیو" با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور رونمایی شد؛ ستاری در این مراسم، ایران را مالک بزرگ‌ترین استارت‌آپ‌های منطقه معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از شرکت دانش‌بنیان پارت بازدید و از سه سامانه هوش مصنوعی ساها، سهاب و هوشیو رونمایی کرد.
ستاری در این بازدید با تأکید بر این‌که هوش مصنوعی اقتدار کشورها را تأمین می‌کند، بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جدیت به‌دنبال توسعه این فناوری کاربردی در کشور است.
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ایران را مالک بزرگ‌ترین استارت‌آپ‌های منطقه معرفی کرد و گفت: ایران بزرگ‌ترین استارت‌آپ‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و زیست‌فناوری را در منطقه به نام خود ثبت کرده است؛ تلاش‌ها برای توسعه هوش مصنوعی هم با سرمایه‌گذاری در این حوزه آغازشده است و با جدیت ادامه دارد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: نرم‌افزارهای هوش مصنوعی باید بومی‌سازی شود؛‌ به همین دلیل تلاش می‌کنیم با استفاده از توان داخلی این فناوری را در کشور توسعه دهیم. این کار بهره‌برداری از سرویس‌های داخلی را ممکن می‌کند.
ستاری در ادامه با اشاره به رتبه ایران در انتشار مقالات علمی، گفت: ایران از منظر تولید مقالات علمی در دنیا و مجلات معتبر در رتبه 9 جهان ایستاده است. کسب رتبه 14 جهان در تولید مقالات مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات هم از دیگر افتخارات علمی کشور است.
وی گفت: شرکت پارت از شرکت‌های بزرگ حوزه هوش مصنوعی است که محصولاتی در این حوزه تولید می‌کند. این محصولات ظرفیت صادرات دارد، البته با حمایت‌های بیشتر می‌توانیم به توسعه این محصولات کمک کنیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کامل برای حمایت از همه شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی را دارد.
احراز هویت ایرانیان با سامانه‌های داخلی
در ادامه این نشست، علی رسولی زاده، مدیرعامل شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت، هم با اشاره به سرمایه‌گذاری هفت‌ساله این شرکت به روی زیرساخت فناوری و ایجاد تیم‌های متنوع هوش مصنوعی گفت:  «ساها»، سامانه احراز هویت غیرحضوری با استفاده از هوش مصنوعی است و کاربردهای فراوانی برای احراز هویت افراد در بازار سرمایه، بانک‌ها، آزمون‌ها و... دارد.
به گفته وی، «سهاب»، نخستین مارکت پلیس (Market Place) حوزه هوش مصنوعی است؛ علاوه بر صد سرویس هوش مصنوعی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت، سرویس‌های سایر فعالان هوش مصنوعی هم در اینجا امکان عرضه دارند.
رسولی زاده ادامه داد: «هوشیو» هم پایگاه جامع محتوایی در حوزه هوش مصنوعی است که اطلاعات و آموزش‌های گوناگونی در قالب محتوای متنی، صوتی و تصویری در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد