about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت اسرائیلی، از سیستم مدیریت یکپارچه با هوش مصنوعی خود در نمایشگاه آیدکس در دبی رونمایی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Nir-Or»، یکی از شرکت‌های تابعه « IMCO Industries».، طراح، توسعه دهنده، تولید و ادغام کننده اسرائیلی سیستم‌های نوآورانه الکترواپتیکی و مدیریت توان برای طیف وسیعی از کاربردهای نظامی است که شناسایی و بقای نیرو در زمان واقعی نیرو را در حوزه‌های زمینی، هوایی و دریایی به حداکثر می‌رساند. Nir-Or از گروه IMCO، در نمایشگاه آیدکس (IDEX) در دبی در ماه فوریه امسال، سیستم مدیریت ویدیوی نوآورانه خود را ارائه خواهد کرد که دارای قابلیت‌های هوش مصنوعی، تشخیص خودکار هدف (ATR)، ردیابی خودکار چندین هدف و اسکن هوشمند است و همه برای افزایش آگاهی موقعیتی نیرو در زمان واقعی هستند.

Nir-Or تأمین کننده اصلی این سیستم‌های پیشرفته مدیریت ویدئویی برای خودروهای جنگی زرهی (AFV) «Namer» و «Eitan (8X8) » ارتش اسرائیل است. سیستم مدیریت ویدیوی Nir-Or با ادغام تجزیه و تحلیل هوش مصنوعی بلادرنگ، یک لباس مدیریت ویدیویی کامل برای خودرو، از جمله نمایشگری با رابط کنترل بصری ارائه می‌کند. راه‌حل Nir-Or تمام اطلاعات مورد نیاز را به فرمانده، راننده و توپچی ارائه و به آنها اجازه می‌دهد تا مأموریت را هوشمندانه و مؤثر مدیریت کنند و در عین حال یک تصویر آگاهی موقعیتی مشترک را به اشتراک بگذارند.

اوری اوکنین (Uri Oknin)، مدیر عامل Nir-Or، گفت :

«راه‌حل‌های Nir-Or، ایده‌آل برای وسایل نقلیه زرهی آینده، شناسایی، کار تیمی عملیاتی و بقای نیرو را به حداکثر می‌رساند و در عین حال آگاهی موقعیتی و فرآیندهای تصمیم گیری آن را افزایش می‌دهد. به عنوان یک تأمین کننده ثابت شده ارتش اسرائیل برای سال‌ها، ما مفتخریم که سیستم‌های نوآورانه خود را در نمایشگاه بین‌المللی دفاع IDEX ارائه کنیم.»

آریل کندل (Ariel Kandel)، مدیر عامل صنایع IMCO، نیز در این خصوص اظهار داشت :

«گروه IMCO با ارائه راه‌حل‌های پیشرفته الکترواپتیک و مدیریت توان برای صنعت دفاعی، به عنوان فروشگاهی یکپارچه برای راه‌حل‌های دفاعی اصلی عمل می‌کند. سیستم های نوآورانه ما برای طیف گسترده‌ای کاربردهای نظامی در حوزه‌های زمینی، هوایی و دریایی ایده‌آل هستند؛ و ما خوشحالیم که آنها را در نمایشگاه IDEX در ابوظبی ارائه می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد