about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از ساندبار پیشرفته React

این ساندبار از صدای فراگیر مجازی Dolby Digital و STS5.1 پشتیبانی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ شرکت Polk Audio از آخرین نسخه‌ی ساندبار هوشمند خود که چند مورد از ویژگی‌های الکسا را شامل می‌شود، رونمایی کرد. دستگاه React محصول شرکت Polk دارای چهار میکروفون دوربرد است که دستورات صوتی شما را حتی به هنگام شنیده شدن صدای انفجار در یک فیلم اکشن نیز اعمال می‌کند.

این ساندبار 249 دلاری قابلیت پشتیبانی از الکسا در چند اتاق جدا از هم را نیز دارد پس شما می‌توانید آن را به دیگر بلندگوهای منزل خود که دارای الکسای فعال هستند متصل کنید و به‌طور هم‌زمان یک موسیقی را از همه‌ی آن‌ها و از چند اتاق مختلف گوش دهید.

دستگاه React شامل ویژگی‌های تماس صوتی و اینترکام الکسا است و می‌توانید از آن برای کنترل سایر دستگاه‌های هوشمند منزل استفاده کنید. همچنین این دستگاه دارای پشتیبانی بلوتوثی و تنظیمات از پیش تعیین‌شده برای حالت‌های خاص مانند فیلم و موسیقی است.

Paragraphs

علاوه بر این، React از صدای فراگیر مجازی Dolby Digital و STS5.1 نیز پشتیبانی می‌کند. شما می‌توانید آن را با دیگر بلندگوهای Polk (مانند بلندگوهای فراگیر بی‌سیم 199 دلاری SR2 و ساب ووفر هفت اینچی 199 دلاری React Sub) جفت کنید تا یک سیستم صوتی فراگیر واقعی ایجاد کنید. این ساندبار دارای پورت‌های USB، پورت‌های نوری تلویزیونی و HDMI ARC است.

شرکت Polk به‌طورکلی بلندگوهای مناسب و باکیفیتی تولید می‌کند. ساندبار React که برخلاف برخی از ساندبار ها از پشتیبانی Dolby Atmos برخوردار نیست باید صدای بهتری نسبت به خیلی از بلندگوهای استاندارد تلویزیونی ارائه دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد