about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی گزارشی منتشر شد که نشان می‌دهد تفنگ‌داران دریایی آمریکا در حال آزمایش پهپادی هستند که مجهز به سه دوربین برای تصویربرداری زنده بوده و اندازه‌ای کوچک دارد که  ردیابی و مشاهده‌ی آن را تقریباً غیرممکن می‌کند. پهپاد مذکور «بلک هارنست پی. دی-100» (Black Hornet PD-100) نام دارد و می‌تواند به مدت 25 دقیقه و تا فاصله‌ی 1.6 کیلومتری با سرعت 3 متر در ثانیه به پرواز خود ادامه دهد. از طرفی بلک هارنست تنها 1.3 کیلوگرم وزن داشته و از یک موتور الکتریکی کوچک استفاده می‌کند که باعث می‌شود ردیابی آن سخت‌تر شود. مشخصات ذکر شده برای این پهپاد به تفنگداران دریایی کمک می‌کند قبل از ورود به منطقه‌ی عملیاتی آن محل را به‌صورت کامل بررسی کنند.

 

 

 


پهپاد بلک هارنست مسیر حرکت خود را با استفاده از حسگرهای موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) پیدا می‌کند و کابل متصل شده به پشت آن، در واقع آنتنی مخابراتی است. سه دوربین نصب شده روی پهپاد قابلیت فیلم‌برداری زنده را از روبه‌رو، زیر پهپاد و زاویه‌ی 45 درجه نسبت به زمین فراهم می‌کند.
تفنگداران دریایی آمریکا پهپاد مذکور را در کالیفرنیا و در قالب تمرینی با نام «MIX-16» آزمایش کردند تا کاربردهای آن در عملیات‌های مختلف را موردبررسی قرار دهند.
مدتی قبل نیز پهپاد مذکور توسط ارتش انگلیس در افغانستان مورداستفاده قرار گرفت و وزارت دفاع این کشور نیز قصد دارد آن را به یک ابزار دائمی در ارتش خود تبدیل کند.

 

 

 

 

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.